Câștigătorul concursului de proiecte pentru revista ”Literatorul”

  Pe 16 aprilie 2018, Biblioteca Metropolitană București (BMB) a lansat un concurs de proiecte-concept pentru revista de literatură, artă şi informaţie culturală ”Literatorul”. 5 participanți și-au manifestat interesul...
Viena

 

Pe 16 aprilie 2018, Biblioteca Metropolitană București (BMB) a lansat un concurs de proiecte-concept pentru revista de literatură, artă şi informaţie culturală ”Literatorul”.

5 participanți și-au manifestat interesul pentru concursul în urma căruia autorul proiectului câștigător va deveni Redactor Şef al revistei pentru 2 ani (2018-2019).

În urma analizării de către membrii comisiei de evaluare a proiectelor înscrise în concurs și în urma votului publicului, exprimat prin completarea unui formular online, câștigătoare a concursului a fost desemnată doamna Elena Boholț.

Elena Boholț este jurnalist cu experiență, colaborator al mai multor reviste culturale și cotidiene de circulație națională.

Sub egida Bibliotecii Metropolitane București, Revista ”Literatorul” vă așteaptă, începând cu luna septembrie, să îi deveniți cititori.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Serviciul Comunicare

Email: comunicare@bibmet.ro

Tel: 0772002417

www.bibmet.ro

www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
1 Comentariu
 • Cialisonline
  1 iulie 2018 at 7:20 pm
  Răspunde
 • Răspunde

  *

  *

  Alte Articole