Cea mai importantă întâlnire a vieții lui era programată cu Marian Vanghelie!

  Un sacerdot din Oradea a tinut duminica trecuta un speech intitulat: „O intalnire marcanta”. In debutul mesajului, predicatorul a ilustrat faptul ca fiecare persoana a avut intalniri semnificative...
Viena

 

Un sacerdot din Oradea a tinut duminica trecuta un speech intitulat: „O intalnire marcanta”.
In debutul mesajului, predicatorul a ilustrat faptul ca fiecare persoana a avut intalniri semnificative in viata, cu anumite persoane care i-au influentat viata. In literatura romaneasca, exemplu distinctiv este „Domnul Trandafir” de Mihail Sadoveanu, in care scriitorul relateaza in mod detaliat emotiile pe care acesta le avea cand se pregatea pentru intalnirea cu domnul Busuioc, un personaj foarte complex, care avea sa-i devina invatator.
O emotie asemanatoare a experiementat-o si un amic de-al predicatorului inainte de intalnirea pe care urma sa o aiba cu … Marian Vanghelie, pe atunci primar al sectorului 5 din Bucuresti.

Marian Vanghelie

Deceptia care a urmat este de-a dreptul naucitoare. Relatarea integrala poate fi urmarita aici:

Orice destin depinde de intalniri cruciale pe care le avem de-alungul vietii. Uneori acesta poate fi influentat, exploatand intalnirile „unice” din viata noastra iar alteori nu depinde de noi.
La Fountaine spunea „Uneori ne intalnim destinul chiar pe drumul pe care am luat-o ca sa ne ferim de el”.
Moise Feldiorean
Syracuse, New York
Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole