CEREM DE URGENȚĂ SUPLIMENTAREA PERSONALULUI VAMAL

  Cerem suplimentarea imediată a personalului vamal din punctele de frontiera unde s-au format cozi imense datorita intoarcerii românilor din diaspora în țările unde muncesc. Este inadmisibil ca dupa...
Viena

 
Cerem suplimentarea imediată a personalului vamal din punctele de frontiera unde s-au format cozi imense datorita intoarcerii românilor din diaspora în țările unde muncesc.

Este inadmisibil ca dupa atâția ani de experiențe nefericite aturoritățile române să fie la nesfârșit „luate prin surprindere”. Se stie clar ca in perioada sarbătorilor de Crăciun și de Paște românii din diaspora se folosesc de puținele lor zile libere pentru a se reîntâlni cu familiile din țară.

 

„Este josnic comportamentul administrației de la București față de milioanele de românii din diaspora. Se pare că suntem buni doar ca să injectăm anual miliarde de Euro în economie. După ce stăm luni de zile departe de familiile noastre, și atunci cand venim in țară suntem tratați cu ostilitate.

 

Situația este și mai penibilă din cauza metehnelor binecunoscute ale vameșilor de a confisca din bagaje tot ce se poate în așteptarea șpăgii” a declarat Daniel Tecu președintele FADERE Federația asociațiilor de români din Europa.

 

 

Presa FADERE

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole