Comentarii ale românilor prezenți la recitalurile din SUA și Canada (10)

Fantanariu Suzana – Colosal ! Adrian Munteanu, un mare poet, un artist dăruit care se dăruiește! Nisif Lucica – Ce pot să spun, decât să mă înclin în fața...
Adrian Munteanu
Viena

Fantanariu Suzana Colosal ! Adrian Munteanu, un mare poet, un artist dăruit care se dăruiește!

Nisif Lucica Ce pot să spun, decât să mă înclin în fața ta, să admir ca întotdeauna poemele tale. Ai devenit solia noastră a celor mulți, care nu trecem doar prin timp, ci îl simțim, ne doare când fărădelegile persistă și ne bucurăm dacă puțin am fost înțeleși. Aripile tale vor străbate oricând oceanul, ducând cu tine o particică din gândurile noastre, din crezul nostru și sunt sigură că vei străluci din nou alături de alți aștri trimiși de Dumnezeu. Felicitări, prieten drag, pentru tot ce ești, ce faci și transmiți lumii.

Smaranda Nicula (Ottawa) – RECITALUL A FOST UN REGAL DE POEZIE. FELICITARI SINCERE, ADRIAN MUNTEANU!!! Și aici, în Ottawa, românii încă simt românește, chiar dacă sunt plecați de 20-30 ani.

Mihail IordacheCa poet și actor trăiești pe stratosferă, unde puțini ajung. Unde conștientul și subconștientul trăiesc în armonie.

 Vasile Hurmuzache – Nu știu de ce, dar încercând să aud tăcerea ciudată a versurilor tale, aud prefirându-se acordurile sublime ale unei misterioase orchestre…Nu știu prin ce te deosebești la superlative de mulți alții, dar în mod sigur posezi acel ceva fără de care Poezia ar fi un nonsens.
Tu încă mergi pe jos, când, în fapt, puteai de mult să zbori…
Viena
Categorii
Canada
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole