Comentarii ale românilor prezenți la recitalurile din SUA și Canada (4)

Adevaratul ambasador al culturii romanesti, felicitari maestre! Privilegiatii au devalizat tara economic si cultural, functia politica nu reprezinta intelectualul rasat de altadata, actualmente politica reprezinta afacere pentru anumite grupuri...
Adrian Munteanu
Viena
Adevaratul ambasador al culturii romanesti, felicitari maestre! Privilegiatii au devalizat tara economic si cultural, functia politica nu reprezinta intelectualul rasat de altadata, actualmente politica reprezinta afacere pentru anumite grupuri de interese carora nu le pasa de interesele tarii, asa ca ma plec in fata domniei voastre pentru promovarea actului de cultura romanesc.
 
Recunoștință pentru toate darurile pe care le primim de la domnia voastră. Vă doresc din suflet multă fericire și drumuri luminate peste tot pe unde purtați frumusețea și sensibilitatea limbii române prin ofranda de talent și muncă.
 
Este prea putin sa-ti fac complimente si felicitari!.. TU ESTI ROMANUL CARE AI PURTAT IN LUME DOMNIA, CULTURA SÌ ONOAREA TARII NOSTRE.
 
Felicitari pentru remarcabila realizare! Suntem mandri ca suntem romani si avem un astfel de mesager al creativitatii sufletului neamului nostru!
 
O cãlãtorie plinã de peripetii, un turneu deosebit, un om frumos, curajos, care mi-a amintit pentru a nu stiu câta oara ca am avut norocul sã mã nasc în România!
Viena
Categorii
Canada
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole