Comentarii ale românilor prezenți la recitalurile din SUA și Canada (8)

Smaranda Nicula – Recitalul de ieri, aici in Ottawa, a fost un regal, mult talent. Poezia este de un mare rafinament. Apreciez !! Succes in continuare poetului Adrian Munteanu !!...
Adrian Munteanu
Viena
Smaranda Nicula Recitalul de ieri, aici in Ottawa, a fost un regal, mult talent. Poezia este de un mare rafinament. Apreciez !! Succes in continuare poetului Adrian Munteanu !!
 
Preot Dumitru Ichim (Khiciner)- Admiraaaaaaaabil! Din succes în succes, pretutindeni culegând laurii binemeritatei glorii de poet și actor. Unic în toată literatura română!
 
Luci CsekmeDegeaba te ascunzi sau vrei să te amăgești.Tu ești tu, un bard puternic care ai spus continu cine ești, prin tot ce ai făurit. Tu nu poți dispărea în ceață, ai lăsat o urmă prea puternică în spate, se aud pașii tăi, respirația recitând vibrant, strigătul de la tribună sau cel care declamă cu atâta patos rolul vieții sale, a noastre. Iti doresc să rămâi puternic și zeci de ani în viitor să-i farmeci pe iubitorii de poezie și de frumos.
 
Ariadna Petri – Omenirea are nevoie de poeți care își iau misiunea cu atâta seriozitate ca Adrian! Poemele lui – și rar mi s-a întâmplat cu alții – simt că au puterea de a schimba cursul istoriei, de a opri carnagii, războaie inutile, incongruente la sufragii, încăpățânari infantile de copii bătrâni ce lasă-n scaun cu rotile milioane, zeci și sute de drame infinite dar personale, ce nu se aud, nu caută orchestra, doar colțul amar de pâine și o poveste să îi elibereze numai câteva momente din incredibila, imposibila, dezgustatoarea realitate mai presus de orice ficțiune pe care și-ar fi inchipuit-o cei din birourile rotunde, ovale, pentagonale, troici și alte forme geometrice infernale. Te rog găsește o modalitate de a trimite un fișic de poeme la marile cancelarii ale lumii! Te rog!
Viena
Categorii
Canada
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole