Compania Maurer Imobiliare vă așteaptă. Apartamente noi în Brașov. Plata în rate, la dezvoltator, nu la bănci

Compania Maurer Imobiliare vă așteaptă Apartamente noi în Brașov. Plata în rate, la dezvoltator, nu la bănci – Când a luat ființă Firma Maurer Imobiliare și care este țelul...
Viena

Compania Maurer Imobiliare vă așteaptă

Apartamente noi în Brașov.

Plata în rate, la dezvoltator, nu la bănci

Când a luat ființă Firma Maurer Imobiliare și care este țelul dorit?

Compania Maurer Imobiliare, cel mai mare dezvoltator imobiliar din centrul României, a luat ființă în 2006, moment în care a demarat, în Brașov, un proiect imobiliar destinat segmentului premium – Avantgarden1. Cele 365 de apartamente au fost finalizate și vândute în totalitate, iar în anul 2008, antreprenorul de origine germană Simon Maurer a decis extinderea proiectului; așa a luat ființă Avantgarden3 Brașov. Proiectul presupune construirea a 3.500 de unități locative, fiind împărțit în trei faze de construcție. Acum am început deja derularea celei de-a treia faze a proiectului și vom oferi pieței imobiliare încă 700 de apartamente de 1, 2, 3 camere. Tot în Brașov, în anul 2015, constructorul a decis dezvoltarea și în zona Tractorul, loc în care urmează a fi construite încă 750 de unități locative sub numele de Maurer Residence. Pentru că cererea de locuințe noi este mare, în 2013, conducerea companiei a început și în Sibiu implementarea unui proiect similar celui din Brașov, locație în care, până în prezent, s-au vândut peste 500 de apartamente.

Ce ne puteți spune despre ofertele dumneavoastra?

Înainte de toate, Maurer Imobiliare ține seama de nevoile și dorințele clienților săi. De aceea, oferta companiei este extrem de variată și flexibilă, putând fi cu ușurință îmbrățișată de un segment cât mai mare de clienți. Avem apartamente cu o cameră, cu două camere, trei sau chiar duplexuri și penthouse-uri.. În ceea ce privește prețurile, acestea sunt de necombătut, dacă ne referim la raportul dintre calitate și preț. Apartamentele încep de la un preț de 31.600 EUR, iar modalitățile de plată sunt la fel de variate ca și oferta.

Care sunt condițiile care trebuiesc îndeplinite, pentru a cumpăra o locuință  de la Maurer Imobiliare ?

Pentru că vrem ca românii plecați în străinătate să investească banii într-un produs sigur și garantat de un lider în piață, compania Maurer Imobiliare a scos un produs imbatabil: apartamente noi, în rate pe durata a 7 ani, direct la dezvoltator. Tot ce le trebuie doritorilor este cartea de identitate. Atât!

Cum puteți fi contactați?

Suntem prezenți peste tot : în mediul online, pe site-ul www.avantgarden3.ro, acolo unde puteti vedea oferta noastra completă și puteți discuta LIVE cu unul dintre consultanții noștri de vânzări sau pe pagina de Facebook – Facebook.com/Avantgarden3Brasov, unde veți primi un raspuns la solicitarea dumneavoastră, în cel mai scurt timp. De asemenea, ne puteți găsi și la sediul nostru, din str. Pelicanului, nr.5 Brașov, Romania.

 

  Redacția              

 

 

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole