COMUNICAT DE PRESĂ

<p><strong><img style="float: left;" src="images/stories/TEST/ADRIANA/_prelegere_publica_icr_budapeste.jpg" alt="_prelegere_publica_icr_budapeste" width="250" height="159" /></strong></p> <p><strong>Centrul de Studii Est-Mediteraneene în colaborare cu ICR Budapesta organizează o prelegere publică pe teme de istorie la CEU</strong><strong> </strong></p> <p> </p> <p><strong>Joi, 3 martie 2016,...
Viena

Centrul de Studii Est-Mediteraneene din cadrul Universității Central-Europene organizează periodic prelegeri și conferințe de referință pe teme de istorie și filosofie cu precădere din zona est-mediteraneeană a Europei, având invitați din întreaga lume.

La invitația Institutului Cultural Român Budapesta au susținut prelegeri la CEU, Dr. Cristian Găzdac, cercetător principal în cadrul Institutului de Arheologie și Istoria Artei al Academiei Române și profesor asociat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cu tema „Viața cotidiană romană prin monede pe cursul mijlociu și inferior al Dunării„, în 2 aprilie 2015 și Dr. Ovidiu Cristea, director al Institutului de Istorie „Nicolae Iorga” din București, din cadrul Academiei Române, cu tema „Știri, politică și război: corespondența Tarii Românești și a Moldovei cu sudul Transilvaniei”, în 28 martie 2014.

Viena
Categorii
Noutăți

Alte Articole