Concert solemn dedicat împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române

  INSTITUTUL CULTURAL ROMÂN MIHAI EMINESCU la CHIȘINĂU   în parteneriat cu Filarmonica  Națională  Serghei Lunchievici din Chișinău organizează pe data de 24 ianuarie 2019,ORELE 18,00 un Concert solemn dedicat...
Viena

 

INSTITUTUL CULTURAL ROMÂN MIHAI EMINESCU la CHIȘINĂU   în parteneriat cu Filarmonica  Națională  Serghei Lunchievici din Chișinău organizează pe data de 24 ianuarie 2019,ORELE 18,00 un Concert solemn dedicat împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, proiect în cadrul programului CENTENAR .

In programul concertului se  inscriu : Rapsodia română de  Ciprian Porumbescu, Priveliști moldovenești de Mihail Jora și Concert pentru pian și orchestră op.19 de Carmen Petra Basacopol avându-l ca solist pe renumitul și apreciatul pianist român Viniciu Moroianu, profesor la Universitatea Națională de Muzică București,laureat al concursurilor internaționale : Guilde francaise des artistes solistes ( Paris,1979) și George Enescu (București,1991).

La pupitrul  Orchestrei Simfonice se va afla, și de această  dată ,Mihai Agafița prim-dirijorul  acestei prestigioase orchestre.

Intrarea este liberă.

Viena
Categorii
Moldova
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole