Consulatul German salută diversitatea religioasă şi felul în care este trăită la Sibiu

Consulatul German salută diversitatea religioasă şi felul în care aceasta este trăită la Sibiu odată cu finalizarea lucrărilor de întreținere de la Sinagoga istorică pentru care și comunitatea germană...
Viena

Consulatul German salută diversitatea religioasă şi felul în care aceasta este trăită la Sibiu odată cu finalizarea lucrărilor de întreținere de la Sinagoga istorică pentru care și comunitatea germană internațională a oferit sprijin.

”Consulatul German la Sibiu salută diversitatea religioasă şi felul în care este aceasta trăită la Sibiu, se implică în continuare pentru o coexistenţă paşnică şi un dialog activ al diferitelor grupuri religioase şi etnice din oraş şi din ţară şi sprijină activ această coexistenţă prin acţiuni ca aceasta”, se menționează în comunicatul transmis de Consulatul German.

Potrivit aceluiași document, alătură de reprezentanţi ai comunităţii evreieşti din Sibiu, membri ai Consulatului German la Sibiu, ai firmei de curăţenie precum şi ai calfelor călătoare vor participa miercuri, 25 septembrie, la ceremonia de încheiere a lucrărilor de întreţinere a sinagogii.

Lucrările au fost realiate cu sprijin financiar din partea Ministerului de Externe al Germaniei şi implicarea calfelor călătoare.

Sursa: stiridesibiu.ro

Viena
Categorii
Diverse
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole