Cu pensionari ploieșteni, la plajă în…Bulgaria

  Cu ceva timp în urmă, vizitând Clubul Pensionarilor din Ploiesti, situat pe strada Vasile Lupu, unde pot fi găsiți permanent dna Silvia Cioc – președinte al Asociației Pensionarilor...
Viena

 

Cu ceva timp în urmă, vizitând Clubul Pensionarilor din Ploiesti, situat pe strada Vasile Lupu, unde pot fi găsiți permanent dna Silvia Cioc – președinte al Asociației Pensionarilor și dl Eugen Bulea – un pensionar ”bun la toate”, inclusiv la organizarea unor excursii, am văzut un afiș cu o excursie la Sunny Beach – Bulgaria: 139 de euro/pers, 4 nopți, all inclusive, cazare și masă: Hotel Diamond 4*,transport autocar clasificat 3*.
Văzându-mă interesat de această excursie, dl Eugen s-a oferit sa-mi ofere toate amănuntele, precizând faptul că ”o asemenea ofertă, la doar 139 euro, nu o să găsiți la niciunul dintre pensionarii organizatori de excursii”.
Convins, am achitat pe loc costul excursiei și am așteptat cu nerăbdare să plec și să văd pe viu una dintre perlele litoralului bulgăresc, sejur programat in perioada 7-11 iunie 2018.
Sunny Beach – una dintre cele mai mari stațiuni aflate la Marea Neagră, situată la 36km de Burgas și 88km de Varna, oferă peste 100 de hoteluri moderne, luate cu asalt de turiștii străini, începând din luna mai până la sfârșitul lunii septembrie.
Stațiunea are 8km de plajă, situată într-un mic golf natural, înconjurat de culmile munților Balcani – o combinație magică a muntelui cu marea.
Plaja stațiunii Sunny Beach a fost declarată, încă din anul 1996, cu ”blue flug” pentru servicii de inaltă calitate.
De remarcat faptul că in imediata apropiere se află orașul milenar Nessebar – edificiu arhitectural istoric al culturii bulgare, inscris in patrimoniul UNESCO – pe care am avut prilejul să-l revăd pentru a treia oară!
La finalul sejurului, înainte de a pleca spre casă, toți cei 110 pensionari, îmbarcați in două autocare, s-au arătat incantați de cele 5 zile petrecute la Suny Beach, majoritatea având trupurile bronzate, soarele lăsându-și amprenta pe trupurile lor, mai mult sau mai puțin ”obosite”.
Mulțumiri organizatorilor și celor doi conducători auto, Adrian Iordache și Constantin Pană, care ne-au oferit o călătorie plăcută, fără niciun fel de incident.

Ioan POPESCU

 

 

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole