Cum poți face școala de șoferi în limba română în Germania?! Viorica Robină- vă ajută!

Bună dragi mei, Mă numesc Viorica Robina și sunt instructor auto în Germania pentru categoria de permis B, de peste 20 de ani. Datorită solicitărilor primite din partea voastră...
Viena

Bună dragi mei,

Mă numesc Viorica Robina și sunt instructor auto în Germania pentru categoria de permis B, de peste 20 de ani. Datorită solicitărilor primite din partea voastră pentru a vă ajuta să obțineți carnetul de șoferi categoria B aici în Germania, având în vedere că vă este greu pentru că nu înțelegeți și nu vorbiți bine germană, m-am decis să vă ajut .

Acest ajutor îl pot oferi de aici și vă pot așa ajuta, indiferent unde locuiți în Germania pentru că nu este posibil să veniți la Köln.

Veți primi susținerea mea în ceea ce privește examenul de sală , oraș și bineînțeles în ceea ce privește colaborarea voastă cu Instructorul german sau cu oficialitățile în legătură cu permisul auto, actele de care aveți nevoie pentru dosar și așa mai departe.

Aveți posibilitatea de a primi materialele de învățat necesare în limba română.

În ce constau aceste cursuri :

–              Voi preda teoria în limba română cu explicații și în limba germană pentru a știi cuvintele de care aveți nevoie mai târziu când luați ore de condus.

–              Acest curs este de două ori pe săptămână în formă de web unde puteți participa live și aveți posibilitatea de a pune întrebări.

–              Vă voi explica totul în legătură cu examenul de sală, ce trebuie făcut pentru a reuși.

–              Veți primi materialele de învățat în limbă română cu explicațiile necesare, cu întrebările care le veți primi și la examen.

–              Voi realiza videoclipuri și audio în oraș cu situații de examen, comenzile le dau în germană, le traduc în română , iar explicațiile le voi da în limba română.

–              Vă voi da și arăta mai multe tricuri care vă vor ajuta la examen.

–              Cu permisul vostru și dorința voastră voi contacta instructorul vostru pentru a colabora cu mine și bineînțeles cu voi, pentru a vă fi mai ușor când aveți întrebări.

–              Dacă doriți ajutor în legătură cu depusul dosarului și cu oficialitățile în legătură cu acest permis , vă pot ajuta și în acest lucru.

–              Materialul de învățat costă 15 Euro în loc de 40 Euro.

Pentru aceste cursuri și servicii plata este de 20 Euro pe lună.

Primul curs începe pe data de 15.03.2017-15.04.2017, iar al doilea din 15.04.2017-15.05.2017 și așa mai departe. Puteți să vă înscrieți la un curs sau la mai multe.

Vă puteți anunța lunar pentru cursul respectiv . Pentru primul curs vă rog să vă înscrieți până pe data de 10.03.2017 la telefon 01721411140 sau pe mesenger pe FB – Viorica Robina sau e-mail: vickyrobina@yahoo.de.

Mai multe detalii ulterior.

Vă mulțumesc și vă doresc mult succes în continuare.

Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole