Cursuri de limba germană online, organizate de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu”

Intrate în tradiția Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” din Botoșani, cursurile de limba germană se mută, în această perioadă, în mediul online. Astfel, în cadrul acțiunilor propuse prin haștagul #bibliotecaecutine, începând...
Viena
Cursuri de limba germană online, organizate de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu”

Intrate în tradiția Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” din Botoșani, cursurile de limba germană se mută, în această perioadă, în mediul online.

Astfel, în cadrul acțiunilor propuse prin haștagul #bibliotecaecutine, începând din această săptămână, biblioteca va organiza, în fiecare zi de miercuri și vineri, cursuri online pentru doritorii care vor să se inițieze în limba germană.

„Fiecare sesiune a cursului va fi postată pe pagina de Facebook a bibliotecii, putând fi accesată de toți prietenii virtuali ai instituției. Obiectivul urmărit în cadrul programului constă în promovarea limbii germane în rândul persoanelor care caută să dobândească cunoștințe lingvistice de bază”, precizează reprezentanții Bibliotecii Județene.

Acest curs online de limba germană este parte a proiectului #bibliotecaecutine, derulat de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Utilizând haștagul #bibliotecaecutine, instituția a inițiat în această perioadă mai dificilă pentru fiecare dintre noi, un schimb de informații interactiv având ca scop atât promovarea patrimoniului propriu, cât și organizarea unor evenimente culturale la care instituția vă invită să-i fiți parteneri”, mai transmit reprezentanții instituției.

Sursa: stiribotosani.ro

Viena
Categorii
GermaniaInformații utileRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole