Dacia Unită – Cooperativa românilor de pretutindeni

Dacia Unită este o cooperativă exclusiv românească. Toți membrii Cooperativei sunt romani – chiar dacă locuiesc în străinătate. De asemenea, copiii lor pot fi membri ai Cooperativei, dacă au...
Viena

Dacia Unită este o cooperativă exclusiv românească. Toți membrii Cooperativei sunt romani – chiar dacă locuiesc în străinătate. De asemenea, copiii lor pot fi membri ai Cooperativei, dacă au 16 ani împliniți, chiar dacă sunt cetățeni ai altor țări.

Ideea de bază a cooperativei este solidarizarea și unirea românilor de pretutindeni în lupta pentru scoaterea României din mâna străinilor. Luptă care nu este și nici nu va fi ușoară, dar pe care avem datoria patriotică să o purtăm pentru a lua înapoi ceea ce ne aparține nouă, românilor, de fapt și de drept. Să nu uităm, strămoșii noștri au murit în tranșee apărându-și Patria. Fața de ei, noi nu trebuie decât să ne unim și să ne mobilizăm forțele în aceeași direcție! Fiecare dintre noi, cei care ne implicăm în acest proiect, vom contribui la sporirea șanselor de reușită a demersului nostru și implicit vom sprijini dezvoltarea țării noastre.

O scurtă prezentare a Cooperativei.

Pentru realizarea ideii de bază de mai sus, Cooperativa își propune o renaștere națională prin prosperarea economiei românești, punerea în prim plan a produselor românești, avantajarea micilor producători români. Toate acestea ducând automat la crearea de noi locuri de muncă pentru români. Realizarea celor enumerate mai sus este posibilă prin dezvoltarea unor proiecte în acest sens, în cadrul Cooperativei Dacia Unită. În momentul de față aflându-se în plină desfășurare primul proiect al Cooperativei, proiectul „Magazinul Nostru”. Prin acest proiect se dorește,în condițiile descrise mai sus, deschiderea unui lanț de magazine mici în toată țara. Primului magazin de acest fel este prevăzut a fi deschis, cât mai rapid posibil, în București.

Un lucru important și de reținut: Cooperativa Dacia Unită nu este bazată pe un sistem piramidal (gen CARITAS), nu este de tentă politică sau religioasă, iar toți membrii cooperatori, indiferent de valoarea investită, au drepturi egale. Fiecare membru cooperator poate fi în același timp atât investitor, cât și consumator și beneficiar. Altfel spus, el poate fi în același timp atât cumpărător cât și patron, el având dreptul de a participa la toate deciziile majore ce se iau prin vot-online. Beneficiile primite depind de numărul de Unități de Investiție deținut de fiecare membru cooperator, fiind astfel o viitoare sursă de venit pasiv ce va aduce sume mici, dar constante. Detalii în acest sens, dar și elementele de unicitate ale Cooperativei le puteți găsi pe pagina de internet a Cooperativei. Tot acolo puteți găsi și modalitatea de a deveni membru cooperator și condițiile în care puteți obține Unități de Investiție.

Acest articol se adresează tuturor românilor simpli și cinstiți, celor care mai cred în România și în posibilitatea scoaterii ei din mâinile străinilor, celor care vor să ne unim forțele pentru ca noi românii să devenim mai puternici ca popor, care vor să contribuie la stimularea economiei și producției autohtone și care pentru realizarea acestor dorințe, vor să participe activ în proiectele Cooperativei prin achiziționarea de Unități de Investiție. Dacă nu doriți să faceți parte din Cooperativă și să vă implicați în proiectele acesteia, vă suntem foarte recunoscători, dacă veți da ziarul cu acest articol mai departe, apropiaților d-voastră, prietenilor și cunoștințelor d-voastră. Aceștia fiind, poate, interesați de cele scrise în acest articol. Reușita proiectelor Cooperativei depinde în cea mai mare măsură de numărul – cât mai mare – de membrii cooperatori. Cu cât acesta este mai mare, cu atât va fi mai posibilă realizarea proiectelor Cooperativei și succesul acestora, iar prin aceasta și succesul Cooperativei și al membrilor săi.

Pentru cei interesați de aderarea la organizația noastră și doresc informații suplimentare pot să ne contacteze la adresele și numerele de telefon de mai jos:

Landing page: „www.paginamea.daciaunita.ro”;
Pagina de internet a Cooperativei: – „www.daciaunita.ro/”;
Facebook: -„www.facebook.com/groups/PROIECTULMAGAZINULNOSTRU”;
Email: -„proiectmagazinulnostru@gmail.com”;
Telefon: -+40 770 317 005 sau +40 743 223 903

Viena
Categorii
DiasporaEtcetera
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole