DE LA REVISTA ,,MOLDOVA LITERARĂ” – invitație la colaborare

  Stimaţi colaboratori (actuali sau viitori), vǎ invit sǎ publicaţi în revista ,,Moldova literarǎ’’ nr. 3 (36) /2018, care apare la începutul lunii septembrie 2018. Termenul limitǎ pentru primirea...
Viena

 

Stimaţi colaboratori (actuali sau viitori), vǎ invit sǎ publicaţi în revista ,,Moldova literarǎ’’ nr. 3 (36) /2018, care apare la începutul lunii septembrie 2018.

Termenul limitǎ pentru primirea materialelor: 5 august 2018.

Vǎ rog sǎ trimiteţi materiale doar dupǎ citirea ,,Exigenţelor’’ de care veti ţine cont.

Cei care vor trimite texte pentru publicare, sunt rugaţi să menţioneze numărul revistelor dorite precum şi datele de contact (adresa poştală şi un număr de telefon, pentru a şti unde sǎ expediem revistele). Costul revistei va fi de 10 lei.

Cu stimǎ,

Mihai Ştirbu

———————————————————————————

Exigenţele revistei  ,,MOLDOVA LITERARĂ’’

Pentru a fi publicat în revista Moldova literară, textul trebuie verificat stilistic şi gramatical de autor, care poartă şi răspunderea integrală pentru conţinut. Materialele se vor redacta numai în concordanţă cu normativele gramaticale actuale, agreate de Academia Română.

Între rânduri va fi un spaţiu. Nu se paginează textele, se folosesc diacriticele, nu se lasǎ spaţii între paragrafe.

Va fi folosit „â” în loc de „î” (când este cazul). Se vor utiliza formele verbale de prezent ale verbului „a fi”, la persoana a I-a singular şi respectiv la persoana a III-a plural – „sunt” şi nu „sînt”.

Materialele nu vor fi aşezate pe coloane.

Vă rugăm să nu includeţi imaginile în texte!

Noii colaboratori vor trimite şi un CV literar însoţit de o fotografie. Fotografia va fi trimisă separat de CV. Datele biografice vor cuprinde: data şi locul naşterii, studii, şi mai ales, activitatea literară şi informaţii relevante legate de formarea artistică a autorului / autoarei.

Sunt preferaţi autorii care au obţinut cel puţin un premiu literar, sau care sunt recomandaţi de scriitorii consacraţi.

Adresa de e-mail la care se vor putea trimite materialele este:  mihai_shtirbu@yahoo.com

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole