Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni lansează o nouă sesiune de finanțare după reguli simplificate

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) a lansat, începând cu data de 15 octombrie 2016, o nouă sesiune de depunere a cererilor de finanțare pentru proiectele...
Viena

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) a lansat, începând cu data de 15 octombrie 2016, o nouă sesiune de depunere a cererilor de finanțare pentru proiectele destinate sprijinirii activității românilor de pretutindeni. Anunțul privind deschiderea noii sesiunii de finanțare după reguli simplificate a fost afișat pe site-ul Departamentului.

Criteriile de eligibilitate, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească aplicanții și pașii de urmat pentru depunerea cu succes a cererii de finanțare sunt prevăzute în Ghidul beneficiarului publicat AICI , pe pagina de internet www.dprp.gov.ro. Departamentul va primi cererile de finanțare până la 1 decembrie 2016. De asemenea, toate documentele necesare întocmirii dosarului de finanțare sunt disponibile la secțiunea Finanțare a paginii de internet a Departamentului.

Documentația de solicitare a finanțării de către asociațiile interesate poate fi trimisă:

· prin e-mail la adresa: dprrp@mae.ro

SAU

· depusă personal la sediul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, Bulevardul Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poștal 011972, București, România.

SAU

· prin poștă recomandată ori curier la următoarea adresă: Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, Bulevardul Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poștal 011972, București, România.

În această etapă, soluțiile identificate pentru facilitarea accesului la finanțare nerambursabilă vor fi testate în cadrul unei faze pilot de implementare a noilor proceduri. Ne dorim ca prin revizuirea procedurilor de preluare și evaluare a propunerilor de proiecte să fie îndepărtate obstacolele tehnice semnalate de-a lungul timpului de către beneficiarii de asistență nerambursabilă acordată de DPRRP.

Prezentare VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=F8MdxWxr33Q

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole