Doru Dinu Glăvan. Omul. Gândul. Fapta

De câteva zile vorbim despre Doru Dinu Glăvan la timpul trecut. Dar numai fizic. Așa cum se întâmpă în cazul persoanelor care devin personalități pentru că transformă gândul în...
Viena

De câteva zile vorbim despre Doru Dinu Glăvan la timpul trecut. Dar numai fizic. Așa cum se întâmpă în cazul persoanelor care devin personalități pentru că transformă gândul în faptă, Doru Dinu Glăvan continuă.

Regretatul președinte al UZPR merge mai departe prin proiectele pe care le-a edificat. A coagulat viziuni, a gestionat crize, a impulsionat, a inspirat, a lucrat suflecându-și mânecile, fără emfază inutilă și știind exact cine este și de ce este în fruntea unei organizații pe care a purtat-o acolo unde puțini și-au imaginat că ar putea ajunge.

Doru Dinu Glăvan a pus UZPR mai presus de sine, a deschis-o spre întreaga lume a informării, de orice fel ar fi ea, purtând-o instinctiv, dar orientat și cu pași siguri, spre viitorul în care jurnalismul, iată, are o certă componentă cetățenească.

Regretatul președinte al UZPR nu a cedat, nu s-a oprit, nu s-a sfiit să lupte, a pus mănușă de catifea peste mâna de fier și a condus un organism care s-a dezvoltat până acolo unde are cu adevărat relevanță pentru breaslă.

Doru Dinu Glăvan merge mai departe prin toate elementele componente ale Uniunii pe care și-a transformat-o în gând și faptă.

Roxana Istudor

Viena
Categorii
ActualitateRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole