Dublu eveniment cultural de excepție la Mestre

02 februarie 2020> Dublu eveniment cultural de excepție pentru comunitatea de limbă română din Veneția EVENIMENT SPECIAL DEDICAT MAMICILORcu Viorica Covalschi  Duminica, 02 februarie la orele 15.00, la Teatrul Kolbe...
Viena
02 februarie 2020> Dublu eveniment cultural de excepție pentru comunitatea de limbă română din Veneția

EVENIMENT SPECIAL DEDICAT MAMICILOR
cu Viorica Covalschi

 Duminica, 02 februarie la orele 15.00, la Teatrul Kolbe din Mestre, via Aleardi 156, va avea loc lansarea de carte „Sărbătorile Trăiesc Acasă”, de Viorica Covalschi, cu ilustrațiile Alionei Bereghici.

O carte de poezii inspirată din… sărbătorile anului – mai rar întâlnim o asemenea lucrare, iar atunci când este însoțită și de un CD cu muzica maestrului Eugen Doga, toată gama de hrană sufletească este la pachet.
Copiii, dar şi parinţii lor vor putea afla ce aduc cu sine iarna, primăvara, vara şi toamna dintr-un singur volum – „Sărbătorile trăiesc acasă”. Mai mult, fiecare exemplar are drept bonus și un CD cu muzică pentru copii semnată de Eugen Doga, precum și textele din carte recitate cu măiestrie.
Realizarea literară aparține autoarei Viorica Covalschi, o scriitoare plină de har care s-a străduit să aducă un produs pentru întreaga familie. Nu putem trece cu vederea coloritul deosebit al cărții, de care a fost responsabilă ilustratoarea Aliona Bereghici , care a creat picturile și pentru ABECEDARUL realizat împreună cu interpreta Gerogeta Voinovan.
„Sărbătorile Trăiesc Acasă” este o carte dedicată sărbătorilor pe care le pertecem în familie, orice anotimp având farmecul și personajele sale îndrăgite. Cartea este un bun îndemn pentru fiecare de a petrece mai mult timp alături de cei dragi, de a crea amintiri frumoase din tradițiile de familie pe care le construim împreună.

Viorica Covalschi este coordonatoarea Kids Fun Academy din Balti.
https://www.facebook.com/KIDS-FUN-Academy-105829947558662/Adelina Labic este absolventă a fostului Colegiu Pedagogic ”Alexandru cel Bun” din Călărași, după care și a Facultății de Filosofie și Sociologie a Universității de Stat din Moldova.
In acest moment, Adelina activează în sectorul non-guvernamental (E-Governance Agency Moldova) dar susține că a rămas mereu îndrăgostită de literatură. ”Am început să scriu încă de prin 2008, când am făcut și un blog pe internet. Pentru cartea aceasta am ales poeziile care au legătură cu conceptul de timp, anotimp, copilărie, dor”, a declarat autoarea, după care a adăugat: ”Titlul cărții este o chemare din interior spre a ne bucura de fiecare clipă, pentru că relația pe care o are fiecare dintre noi cu timpul, este ceea ce ne definește”.
Duminica, 02.02. orele 16.30 va fi prezenta la Mestre la intalnirea cu cititorii sai.
http://egov.md/ro/about/team-and-structure/adelina-lunguPartea muzicală a acestor două evenimente va fi asigurată prin participarea unor persoane cu deosebit talent.
La pian va fi domnișoara Sabrina Ulinici din Mestre.
La vioară, David Antonio Parici, 10 ani, din Ravenna
La chitara, Anamaria Bejan din Trieste.
Voce, un grup de copii de la cursul de Limbă, Cultură și Civilizație românească din Mestre, coordonați de prof. Cristina Colțainfo: 327.787.2341
Viena
Categorii
CulturăInformații utileItalia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole