După jumătatea lunii decembrie, la Nürnberg se va deschide un nou magazin cu produse tradiționale românești

După jumătatea lunii Decembrie, la Nürnberg se va deschide un nou magazin cu produse tradiționale românești. Cine se află în spatele acestei afaceri, de cât timp sunt pe piață...
Viena

După jumătatea lunii Decembrie, la Nürnberg se va deschide un nou magazin cu produse tradiționale românești. Cine se află în spatele acestei afaceri, de cât timp sunt pe piață și care sunt scopurile lor, am să vă descriu mai jos.
Sunt doi frați din Bacău, care au plecat în 1999 din țară, luând drumul Italiei. În tot acest timp, cât au locuit departe de caă, au dus dorul produselor tradiționale, cele care au gustul de acasă, cele pe care aceștia le-au avut pe mesele de acasă.
Datorită acestui lucru, cei doi frați ( Răzvan și Bogdan), au luat decizia la a întemeia o afacere de familie, unde pot reaminti tuturor care au această nostalie de gustul autentic, tradițional de acasă.
Au descis în urmă cu aproape 12 ani o afacere în Italia, care în decursul timpului a luat o amploare de nedescris, ajungându-se la un moment dat la aprovizionarea a peste 600 de magazine cu produsele cele mai calitative.
Sloganul acestora este: „Gust și calitate” , îmbinându-se amândouă într-o totală ambianță, unde clientul este respectat, angajații stimulați financiar și nu în cele din urmă, unde clientul este cel care decide soarta produselor.
Se dorește ca și în Germania ( într-un timp scurt) să se deschidă mai multe magazine, un depozit principal, unde produsele să ajungă pe masa consumatorilor în cel mai scurt timp. De asemenea, pe mesele consumatorilor, pe lângă produsele tradiționale românești, vor putea fi găsite și produse de patiserie și cofetărie proaspete, făcute chiar în incinta laboratorului din incinta magazinului.
Alături de cele mai căutate produse, aceștia vor fi prezenți și cu produsul propriu, conceput special pentru cei plecați de acasă, unde gustul acestor produse este dat cu gândul la ceea ce am avut noi pe mese când eram la mama acasă.
Nu trebuie omis faptul că în decursul timpului, aceștia au sponsorizat mai multe evenimente, atât la nivel național, cât și internațional, unul din cele mai cunoscute evenimente fiind: GALA k1 din Torino. Acest lucru se dorește a fi și în Germania,, chiar la Nürnberg
Mai multe detalii, adresa și data deschiderii vom da începând cu luna decembrie în media on line și tipărită din zonă.
Ionela van Rees- Zota

Viena
Categorii
ExclusivGermania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole