EDITORIAL. E cineva pe-aici?

In 2018, cuvantul „schimbare” a devenit cel mai de speriat cuvant din dictionar. Schimbare? Nu mai vrem! Revolutie? Da, dar nu una fiscala! Vestea instalarii unui Guvern nou, „il...
Viena

In 2018, cuvantul „schimbare” a devenit cel mai de speriat cuvant din dictionar. Schimbare? Nu mai vrem! Revolutie? Da, dar nu una fiscala! Vestea instalarii unui Guvern nou, „il nelinisteste” in stilu-i calm, caracteristic, pe presedintele Klaus Iohannis, in timp ce unii contabili sunt deja pe vitamine pentru a face fata acestei perioade de inceput de an.

In America, Oprah Winfrey a fost deja desemnata pe Twitter urmatoarea femeie candidat la functia de presedinte. Si la noi se rade in poze pe Facebook despre guvernul „Liviu Vasilica” format din Liviu Dragnea si – poate ca da, poate ca nu, in functie de momentul in care cititi acest editorial – Vasilica Viorica Dancila. Doamna aduce cu Hillary Clinton, ce-i drept, ii sta bine parul, mai ales in pozele cu prietena ei, Gabriela Firea. La americani, ne uitam deja, de la Trump incoace, ca la un reality show, dar cu situatia de la noi ne ajung banii doar de o comedie melodramatica.

Deasupra Romaniei este un nor dens si gri, din care rasar doar semne de intrebare: cine plateste, cum, cat, cum facem sa evitam…, ce se intampla cu…, pana cand si de ce noi? Nu-i de mirare ca 2018 s-a transformat deja intr-o cursa agitata.

Mai Mult AICI.

Sursa: http://www.manager.ro

Viena
Categorii
Editoriale
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole