Eugenia Vodă, viața neștiută din spatele succesului ”Profesioniștii”. Cea mai discretă vedetă din România e soție de milionar

Eugenia Vodă, viața neștiută din spatele succesului ”Profesioniștii”. Cea mai discretă vedetă din România e soție de milionarEugenia Vodă, viața neștiută din spatele succesului ”Profesioniștii”. Cea mai discretă vedetă...
Viena

Eugenia Vodă, viața neștiută din spatele succesului ”Profesioniștii”. Cea mai discretă vedetă din România e soție de milionarEugenia Vodă, viața neștiută din spatele succesului ”Profesioniștii”. Cea mai discretă vedetă din România e soție de milionar

Eugenia Vodă este, din anul 2000, realizatoarea emisiunii ‘Profesioniștii’ și unul dintre cei mai buni oameni de televiziune din România. De-a lungul timpului, în platoul său a venit numeroși invitați de marcă, tehica ei de intervievare fermecând publicul de aproape 20 de ani.

Paradoxal, pe cât de multe interviuri a luat Eugenia Vodă, pe atât de puține a acordat la rândul său. Femeia care realizează cea mai vizionată emisiune cu profil cultural din România își ține viața departe de ochii curioșilor.

Eugenia Vodă trebuia să facă Dreptul, dar a ales teatru și film
Eugenia Vodă s-a născut pe 4 martie 1959, la Sighișoara, într-o familie de intectuali. Cu un tată avocat, care a insistat ca fiica sa să facă Dreptul, părea că nu există altă cale. Totuși, Eugenia Vodă a ales să dea la UNATC, secția teatrologie-filmologie, unde a intrat prima și de unde a ieșit critic de film. După ce a încercat de-a lungul timpului mai multe afaceri. Inclusiv aceea de a deține o editură, aceasta s-a îndreptat spre televiziune, unde a început să facă emisiuni de film, înainte de a ajunge să fie gazda ‘Profesioniștii„.

Eugenia Vodă este, poate, un caz unic în televiziune pentru că,a șa cum declara la un moment dat, își pregătește singură emisiunilor, dă telefoanele necesare și nu pleacă de la montaj până nu are în mână produsul finit ideal.

Într-un interviu realizat în urmă cu ani pentru revista Cariere, Eugenia Vodă explica secretul succesului emisiunii sale.

‘Vorba cuiva, «sunt de-acord să fiu modest, dar să se știe! » Secretul succesului, în toate emisiunile de genul ăsta, depinde de însăși structura moderatorului. Altfel, ce rămâne? O masă și două scaune așezate față-n față. Mi s-a întâmplat să mi se strângă inima, uitându-mă întâmplător la televizor și văzându-mi un fost invitat, prezent în altă emisiune, prost filmat și pus într-o postură penibilă. Prin natura mea, sunt o perfecționistă, deci niciodată nu pot fi total mulțumită de ceea ce fac; singurul lucru de care sunt absolut sigură e că nu mi-am trădat invitații, totdeauna am căutat să scot «ce e bun în om»’, a declarat Eugenia Vodă.

Viața neștiută a Eugeniei Vodă. Realizatoarea tv este soție de milionar
În ceea ce privește viața personală a Eugeniei Vodă, se cunosc foarte puține lucruri. Realizatoarea de la TVR este căsătorită de mulți ani cu Adrian Lustig, prozator, dramaturg, scenarist de film și om de afaceri. Acesta a avut succes în toate aceste domenii, iar ca om de afaceri a făcut milioane. Intrat în afaceri la începutul anilor 90, soțul Eugeniei Vodă a asigurat familiei sale o viață lipsită de griji.

„Lustig nu este foarte dispus să vorbească despre averea acumulată, rezumându-se să declare că bogăția sa este „de ordinul milioanelor de euro’ și este formată în special dintr-un parc de apartamente închiriate’, nota Ziarul Financiar despre Adrian Lusting.

În același timp, iată ce declarata Eugenia Vodă despre bani în interviul acordat revistei Cariere: ‘Am realizat că banii înseamnă ceva doar când nu-i ai: între a câștiga o sumă mare de bani și a mă bucura în liniște de o carte, aș alege, de departe, cartea. De multe ori, exasperată de hărțuirea cotidiană, mă gândesc că aș fi în stare să dau bani numai ca să fiu lăsată în pace!’
Sursa: viva.ro

Foto: Libertatea, PR

Viena
Categorii
Diverse
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole