European Philanthropy Statement on COVID-19

Pandemia #COVID19 va avea efecte grave asupra organizațiilor neguvernamentale din întreaga Europă. De aceea, în aceste momente ONG-urile au nevoie de sprijin pentru a-și desfășura în continuare activitățile. ONG-urile...
Viena
Pandemia #COVID19 va avea efecte grave asupra organizațiilor neguvernamentale din întreaga Europă. De aceea, în aceste momente ONG-urile au nevoie de sprijin pentru a-și desfășura în continuare activitățile.

ONG-urile din România și din Europa fac o muncă excepțională, rezolvă probleme care nu ar fi rezolvate fără intervenția lor, ajută numere mari de beneficiari și oferă servicii care nu ar exista sau care ar fi slab reprezentate altfel.

DAFNE (Donors and Foundations Networks in Europe) cheamă la aceeași masă de discuții finanțatorii din Europa, în speranța de a crea o rețea de sprijin pentru organizațiile europene, care ar însemna acces mai flexibil la finanțări pe perioada pandemiei. Printre măsurile pe care finanțatorii ar trebui să le ia în această perioadă se numără:adaptarea activităților curentereprogramarea datelor limită de raportareflexibilitate financiară
ARC, ca membru DAFNE, invită toți finanțatorii din țară să adere la mișcarea inițiată de DAFNE și să semneze declarația lor. Întregul comunicat poate fi citit aici.

Doar împreună vom putea trece peste această perioadă.
Viena
Categorii
Informații utileSocial
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole