Expoziție-ofertă de carte la Biblioteca Metropolitană București

    Biblioteca Metropolitană București alături de Asociația Editorilor din România va organiza joi, 26 iulie, de la ora 10:00, la filiala Dimitrie Cantemir din strada Viitorului 52, o...
Viena

 

 

Biblioteca Metropolitană București alături de Asociația Editorilor din România va organiza joi, 26 iulie, de la ora 10:00, la filiala Dimitrie Cantemir din strada Viitorului 52, o expoziție-ofertă de carte, la care vor participa 30 de edituri de renume.

Expoziția este organizată și cu ocazia programului de formare profesională la care participă 40 de bibliotecari din Republica Moldova în cadrul proiectului ”100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România”.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

 

Serviciul Comunicare

E-mail: comunicare@bibmet.ro

Tel: 0772002417

www.bibmet.ro

www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole