Festivalul Internațional „George Enescu” 2019 – Invitație Conferință de presă

  Avem deosebita placere sa va invitam la Conferinta de presa care marcheaza inceperea pregatirilor pentru Festivalul International “George Enescu”, editia 2019. Evenimentul va avea loc la Salonul VIP...
Viena

 

Avem deosebita placere sa va invitam la Conferinta de presa care marcheaza inceperea pregatirilor pentru Festivalul International “George Enescu”, editia 2019.

Evenimentul va avea loc la Salonul VIP al Ateneului Roman, luni 22 octombrie 2018, ora 11:30. Conferinta de presa va avea loc cu participarea extraordinara a maestrului Vladimir Jurowski, care va avea o interventie speciala prin Skype de la Berlin. La eveniment vor participa de asemenea, reprezentanti ai autoritatilor si organizatorilor Festivalului Enescu.

In cadrul conferintei de presa vor fi anuntate programul acestei editii a Festivalului Enescu, detalii despre punerea in vanzare a abonamentelor si biletelor, precum si directia si proiectele speciale care vor face parte din editia 2019.

Avand in vedere faptul ca vom avea transmisiune in direct pe web si ca ne vom contacta la ora fixa cu dl. Jurowski, va rugam sa aveti in vedere ca ora de incepere este fixata – 11.30.

Va rugam sa ne confirmati prezenta la conferinta de presa pana la data de 18 octombrie, ora 15.00, pe adresele de email ana.onisei@gmail.com si yvonna.hofnar@gmail.com.

Pe curand,

Monica Median

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole