Gala RePatriot 2018 | 29 martie 2018

Fundația Romanian Business Leaders, organizează a treia ediție a Galei RePatriot pe 29 martie 2018, la Palatul Noblesse. Repatriem prin antreprenoriat românii ce locuiesc în comunități aflate departe de...
Viena

Fundația Romanian Business Leaders, organizează a treia ediție a Galei RePatriot pe 29 martie 2018, la Palatul Noblesse. Repatriem prin antreprenoriat românii ce locuiesc în comunități aflate departe de țară. Acest efort se face cu fonduri. Poți fi și tu unul dintre românii care simt românește și cred în șansa oferită celor ce muncesc, investesc și doresc să facă din România o țară antreprenorială.

RePatriot a devenit un reper în relaţia cu Diaspora, dorind să influențeze în mod constructiv creșterea economică a României. Puterea exemplului este foarte importantă pentru cei plecaţi care doresc să se întoarcă în țară.

Participă alături de noi la creşterea proiectului, aducerea românilor acasă și prin aceasta la dezvoltarea și întărirea României. Fondurile obținute vor fi folosite la extinderea continuă a proiectului până în 2018-2019.

Români care sprijină proiectul: Marius Bostan, Felix Pătrășcanu, Dragoș Anastasiu, Felix Tătaru, Dragoș Dinu, Hilde Brandl, Simona Pirtea, Sergiu Manofu, Emil Munteanu, Bianca Grip și mulți alții.

Taxă participare: 300 lei

RSVP 15 martie 2018

La e-mail: office@repatriot.ro

Descarcă invitația aici.

Descarcă prezentarea aici.

Sursa: http://repatriot.ro

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole