GERMANIA, PRIMA ȚARĂ CARE REDESCHIDE GRANIȚELE PENTRU MUNCITORII AGRICOLI SEZONIERI. ROMÂNII AR PUTEA BENEFICIA

Anunțul a fost confirmat chiar de guvernul federal care a precizat că restricțiile impuse anterior pentru combaterea coronavirusului se relaxează în domeniul agricol. Vă reamintim că mai multe țări...
Viena

Anunțul a fost confirmat chiar de guvernul federal care a precizat că restricțiile impuse anterior pentru combaterea coronavirusului se relaxează în domeniul agricol.

Vă reamintim că mai multe țări din Uniunea Europeană, printre care și Germania, au impus controale la frontieră pentru a opri răspândirea virusului. Au existat domenii care au devenit victime colaterale, printre cele mai afectate fiind agricultura.

Românii ar putea beneficia
De altfel, fermierii germani și procesatorii de legume au avertizat din timp că astfel de măsuri restrictive îi vor împiedica pe muncitorii sezonieri din estul Europei să ajungă în ferme.

Drept pentru care recoltarea producției a fost pusă în pericol. Mai mult, unele măsuri vor submina activitatea legumicolă din fermele germane, ceea ce ar putea conduce la diminuarea producției și majorarea prețurilor la legume și fructe.

Un alt detaliu important este acela că reprezentanții Comisiei Europene chiar au îndemnat statele europene să permită sutelor de mii de muncitori agricoli sezonieri care lucrează pământul sau participă la recoltare să traverseze frontierele, în pofida măsurilor de combatere a coronavirusului aflate în vigoare.

Prima țară care a răspuns pozitiv a fost Germania casre a și anunțat că a convenit un acord cu Ministerul de Interne pentru a permite accesul în țară pentru aproximativ 40 de mii de muncitori agricoli în luna aprilie.

Alți 40 de mii de muncitori vor urma să intre în țară în luna mai. Toți aceștia trebuie să ajungă în Germania pe calea aerului și se vor supune unor controale medicale, relateaza fanatik.ro


Viena
Categorii
DiasporaGermaniaInformații utile
1 Comentariu
 • Diana Hanganut
  16 mai 2020 at 12:34 pm
  Răspunde

  Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

 • Răspunde

  *

  *

  Alte Articole