Gheorghe Flutur pregăteşte o ie specială pentru lansarea proiectului „Hai în Bucovina”

Începând cu data de 1 august a.c. va fi lansat proiectul „Hai în Bucovina”, a anunţat sâmbătă preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Cu acest prilej, a declarat Flutur,...
Viena

Începând cu data de 1 august a.c. va fi lansat proiectul „Hai în Bucovina”, a anunţat sâmbătă preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Cu acest prilej, a declarat Flutur, va fi lansată şi o ie specială. „Proiectul <Hai în Bucovina> îl vom lansa pe 1 august. Va trebui ca în acest proiect să fie şi diaspora prezentă şi vom face demersuri în acest sens. Vom începe acest proiect de la Cetatea de Scaun a Sucevei, unde vom da drumul la expoziţia permanentă. De asemenea, Muzeul Bucovinei va fi pus în funcţiune la acea dată. Voi lansa şi o ie <Hai în Bucovina> tot pe 1 august”, a dezvăluit Gheorghe Flutur câteva din detaliile proiectului.

De menţionat că „Hai în Bucovina” este şi noul logo al Consiliului Judeţean, fiind prezent pe bannerele din instituţie. Gheorghe Flutur a înlocuit vechiul logo, „Consiliul Judeţean – Deschis către viitor”, al fostei conduceri social-democrate a instituţiei.

Sursa: https://www.monitorulsv.ro

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole