Îmi doresc să fiu izolată pe o insulă tropicală cu soțul meu timp de un an și această insulă nu ar trebui să aibă nici un telefon sau rețea de internet

Așa cum v-am promis, revin cu seria a 2 a a interviului cu Anca Verma, soția miliardarului indian Abhishek Verma. Un OM devotat, sensibil, dar și luptător, Anca spune...
Viena

Așa cum v-am promis, revin cu seria a 2 a a interviului cu Anca Verma, soția miliardarului indian Abhishek Verma. Un OM devotat, sensibil, dar și luptător, Anca spune că sloganele ei în viață sunt: Munca înobilează omul”. „Ai încredere dar verifică”. „Nu tot ce zboară se mănâncă”.

 

Ionela van Rees- Zota ( I.v. R.- Z ) : Cum își definește Anca Verma viața, acum, după ce a fost achitată în două dosare și își arată nevinovăția!?

Anca Verma ( A.V. ) : Viața a devenit mai bună pe măsură ce inocența mea este justificată. Toți dușmanii noștri și cei care ne-au dorit răul sunt uimiți de faptul că planurile lor sinistre pe care le-au stârnit împotriva noastră pentru a ne încadra în cazuri false au fost aruncate pe fereastră de Instanțele Onorifice.

 

( I.v. R.- Z ) : Vei merge mai departe, pentru a cere daune morale și financiare celor care ți-au încălcat drepturile?

( A.V. ) : Familia mea și cu mine nu suntem interesați să pretindem daune financiare din partea guvernului Indiei numai pentru că, dacă vom câștiga cazurile noastre de compensare, guvernul ar trebui să ne plătească din contul contribuabililor care își plătesc taxele către stat. Deci, de ce ar trebui să-i împovărăm pe contribuabili? Nu sunt ei de vină! Compensarea nu poate fi decât financiară și nu putem primi înapoi cei 4 ani petrecuți în închisoare de mine și 4 ani și 4 luni de către soțul meu. La capitolul financiar mulțumim lui Dumnezeu pentru că stăm destul de bine, deci nu este ceva care ar da timpul înapoi și ar șterge toate momentele petrecute în perioada încarcerării și toată suferința familiei noastre din România și India.

Acesta sunt motivele pentru care nu procedăm cu niciun caz de compensare.

În ceea ce privește victoria morală, aceasta am avut-o deja atunci când, în seara de 26 aprilie, știrile noastre se aflau pe titlurile tuturor canalelor TV și în toate ziarele din dimineața zilei următoare.

 

( I.v. R.- Z ) : Care sunt criteriile pe care te bazezi atunci când îți alegi partenerii în afaceri / prietenii?

( A.V. ) : Puteți alege partenerii de afaceri, dar nu puteți alege prietenii. Prieteniile se întâmplă doar în viață pentru tot felul de motive ciudate bune sau rele. Cu toate acestea, există unii dintre cei care se pretind a fi prietenii tăi atunci când timpurile sunt bune, totuși, atunci când vremurile grele apar în viața ta, acei așa numiți prieteni fug sau încearcă să profite de bunătatea ta. Atunci este momentul când trebuie să te distanțezi de așa-numiții prieteni. Ce am învățat de-a lungul acestei perioade nefericite este „dacă vrei să știi cine îți este prieten, mergi la închisoare”.

În ceea ce privește partenerii de afaceri, familia Verma adoptă o politică de diligență foarte strictă. Familia noastră nu intră în afaceri cu nicio entitate sau persoană care este prea departe sub noi sau prea înaltă în cer. Mai mult, verificăm fundalul, sursele de finanțare și reputația și numai atunci când totul etse verificat, ne strângem mâinile și ne reducem înțelegerea în acorduri de parteneriat. În timp ce desfășurăm afaceri cu aceștia, ne asigurăm că suntem corecți și transparenți în relațiile noastre și ne așteptăm ca aceștia să fie la fel.

 

( I.v. R.- Z ) : Este Anca Verma ”confundată” cu Anca Neacșu de la ASIA!?

( A.V. ) : Cine este Anca Neacșu de la ASIA? N-am auzit de ea!

( I.v. R.- Z ) : Dacă ar fi să alegi o țară în care vrei să locuiești până la adânci bătrâneți, care ar fi aceea?

( A.V. ) : Este dorința mea de a mă stabili împreună cu copii și nepoții mei în Monaco, când sunt peste 65 de ani. Pentru că în Monaco nu este nici prea rece, nici prea cald, nu există blocaje de trafic, nicio crimă, și vă frecați umerii numai cu oameni asemănători din mediul bogat acolo.

 

( I.v. R.- Z ) : Cum decurge proiectul Olalia? Ce ne poți dezvălui din culisele pregătirii lansării produselor voastre?

( A.V. ) : Noi facem o lansare ușoară a Țigărilor Olialia în luna iunie a acestui an, Brandy Olialia în august, whisky Olialia în septembrie, Olialia Cola în noiembrie. Deja am lansat înghețata Olialia în Lituania săptămâna trecută.

Mai târziu, în acest an, ne propunem să lansăm carduri de debit preplătite în România, Lituania, Letonia, Bulgaria, India și de ce nu Germania. Suntem în curs de semnare a acordurilor de distribuție pentru Europa și orice persoană interesată poate trimite scrisoarea de intenție la adresa corporate@olialia.world.

Cardurile sunt deja existente pe piața franceză, lansate de partenerii noștri de tehnologie, iar pornirea aceluiași proiect în Europa este foarte ușor de implementat, deoarece folosim aceeași platformă în întreaga Europă.

Cardul de debit preplătit este mai mult decât un card de plată fără cont bancar. De asemenea, oferă o gamă largă de servicii pentru a vă facilita viața de zi cu zi: serviciul Premium, Clubul, aplicația Mobile etc. Cardul de debit preplătit este cardul de plată și ATM care vă însoțește în fiecare zi pe parcursul cheltuielilor. Fără cont bancar și fără angajament.

Puteți să o utilizați pentru a plăti și a retrage bani în întreaga rețea, care constă din peste 34 de milioane de puncte de vânzări din întreaga lume. De asemenea, cartea dvs. poate fi reîncărcată instantaneu în peste 32000 de puncte de vânzare din Franța și extinsă în alte țări către Europa.

Luna trecută am achiziționat o distilerie de alcool din sudul Indiei, achiziționarea a fost făcută pentru fabricarea branduiului nostru și a altor băuturi spirtoase. Săptămâna trecută am vizitat o altă fabrică de alcool lângă Delhi pentru discuții despre o eventuală preluare sau închiriere, deoarece India este o țară uriașă și chiar zece distilerii nu sunt suficiente pentru a răspunde potențialilor consumatori. Prin urmare, pentru început, avem nevoie de cel puțin patru distilerii atleast, în nordul, sudul, estul și vestul Indiei, pentru a răspunde solicitărilor în aceste zone.

Suntem foarte puternici în branding și marketing și pentru a face următorul pas lansăm calendarul Olialia 2017 în luna iunie, într-o ceremonie glitzy din New Delhi la care vor participa VIP-uri și fashionistas, precum și presa.

În 2020 conform statisticilor noastre, Olialia ar fi un brand cu adevărat global. Pompăm aproape 1 miliard de dolari în investiții în diferite verticale de produse ale mărcii Olialia, Companie la care sunt Președinte.

 

( I.v. R.- Z ) : Din punct de vedere sentimental, este Anca Verma o femeie împlinită? Ce lipsește relației voastre?

( A.V. ) : Anca Verma este o femeie fericită și împlinită personal și familial.

Singurul lucru care lipsește acum din viața mea este serviciul pentru națiune. Doresc să dau înapoi societății și oamenilor pe care îi iubesc și de la care am primit tot sprijinul și adularea. Singura modalitate de a face viața mai bună pentru ei este să mă alătur politicii și să legiferez în parlament legi mai bune, impozitarea efectivă, asistență medicală și sistemul juridic pentru cetățenii României.

( I.v. R.- Z ) : Care sunt devizele pe care te-ai ghidat în viață?

( A.V. ) : Munca înobilează omul. Ai încredere dar verifică. Nu tot ce zboară se mănâncă.

 

( I.v. R.- Z ) : Cum este relația ta cu familia din țară? Dar cu vechii prieteni?

( A.V. ) : Îmi iubesc soțul și copiii noștri. Îmi voi da viața pentru ei dacă și când va fi nevoie. Soacra mea este cea mai drăguță și cea mai adorabilă femeie din univers și pe același nivel ca și relație cu mama mea. Nu găsesc nicio diferență între mama și soacra mea când vorbesc cu ele. Ambele sunt la fel și sunt exact una ca și cealaltă. Sunt foarte aproape de familia soțului meu.

 

Familia mea din România mi-a stat alături ca o stâncă în timpul zilelor mele rele când am fost implicat în probleme juridice din India. Am un respect extraordinar pentru tatăl meu, mama și fratele meu și soția și copiii. Aștept cu nerăbdare să pot călători în România pentru a-mi vedea familia timp de o lună, după ce îndeplinesc anumite formalități juridice în instanțele indiene.

De asemenea, sunt în legătură cu prietenii din școală și colegii mei. Avem un grup pe WhatsApp unde ne angajăm în prostii banter și glume toată ziua. Nu i-am mai văzut în atâția ani, dar de această dată când vizitez România, intenționez să organizez o întâlnire și să-i invit pe toți prietenii mei din copilărie.

Au fost alți prieteni pe care i-am făcut în timpul vieții mele adulte din România, din păcate cam toți au dispărut când au început necazurile din India.

( I.v. R.- Z ) : Care este cel mai mare vis al tău?

( A.V. ) : Să fiu izolată pe o insulă tropicală cu soțul meu timp de un an și această insulă nu ar trebui să aibă nici un telefon sau rețea de internet.

 

( I.v. R.- Z ) : Cum ai defini prietenia cu Ionela van Rees -Zota?

( A.V. ) : -După vizita lui Ionela în India am devenit și mai aproapiate. Am găsit în ea un adevărat profesionist și admir articolele și stilul ei jurnalistic, precum și flerul și ușurința cu care scrie articolele ei. În afara prieteniei, ea oferă un serviciu excelent tuturor expatriaților români stabiliți în străinătate prin conectarea lor la patrie, prin intermediul stiloului ei. Am avut plăcerea de a organiza o mică cină pentru ea și familia ei, pe 18 martie, la New Delhi pentru a sărbători ziua ei de naștere și am simțit că am crescut.

( I.v. R.- Z ) : Un sfat pentru noii întreprinzători…

( A.V. ) : Să muncească din greu, să fie persistenți, să se trezească devreme, să doarmă devreme, să nu petreacă prea mult. Atunci când câștigi bani, economisiți 30%, reinvestiți 30% în afacerea dvs., cheltuiți pe cont propriu 30% și donați carității balanța de 10%. Nu vă pierdeți speranța dacă întâmpinați eșecuri. Continuați să încercați din nou și mai greu până când atingeți obiectivele.

Ionela van Rees- Zota

 

__________________

 

 

 1. How does Anca Verma define her life now, after being aquitted in two files and showing her innocence?

– Life has become has become better as my innocence stands vindicated. All our detractors and those who wished bad for us are stunned that their sinister plans hatched against us in order to frame us in false cases have been thrown out of the window by the Honourable Courts

 

 1. Will you go further to claim moral and financial damage to those who have violated your rights?

– My family and I are not interested in claiming financial damages from the government of India simply because if we win our compensation cases, the government should pay for taxpayers who pay taxes to the state. So why should we bother taxpayers? They are not to blame! Compensation can be only financial and we can not get back the 4 years spent in prison by me and 4 years and 4 months by my husband. On the financial chapter, we thank God for being good enough, so it is not something that will turn back our time and wipe out all the moments that happened during the time of our incarceration and all the suffering of our families in Romania and India.

That is why we do not go for any compensation.

As far as the moral victory is concerned, we already had it when, on the evening of April 26th, our news stood on the titles of all the TV channels and in all the papers the next morning.

 

 1. What are the criteria you rely on when choosing your business partners / friends?

– You can choose your business partners but cant choose your friends. Friends just happen in life for all kinds of strange good or bad reasons. However there are some those who pretend to be your friends when the going is good, however, when the bad times envelope your life, those so called friends desert you, or try to take advantage of your goodness. This is when you should distance yourself from such so called friends. What i had learned during our hard time is „ if you want to know whos your friend, go to jail”

In regards business partners, the Verma Family adopts a very strict due diligence policy. Our family does not go into business with any entity or person who is too far beneath us or too high in the sky. Furthermore, we check their background, funding sources and reputation and only when it checks out, do we shake hands and reduce our understanding into joint venture or partnership agreements. While conducting business with them, we ensure that we are fair and transparent in our dealings and we expect the same from them in return.

 

 1. Is Anca Verma „confused / mistaken” with Anca Neacsu of ASIA!

– Who is Anca Neacsu of ASIA? Never heard of her!

 

 1. If you were to choose a country where you want to live up to old age, what would that be?

– It is my desire to settle with my kids and grandkids in Monaco when I am 65+.   It is because Monaco is neither too cold, nor too hot, there aren’t any traffic jams, no crime, and you rub shoulders only with like minded people from affluent background there.

 

 1. How is the Olalia project going? What can you tell us from the backstage of preparing your products?

– We are soft launching in India, Olialia Cigarattes in June this year, Olialia brandy in August, Olialia whisky in September, Olialia Cola in November and have already launched Olialia ice creams in Lithuania last week.

Later this year, we aim to launch prepaid debit cards in Romania, Lithuania, Latvia, Bulgaria, India and why not Germany. We are in the process of signing distribution agreements for Europe and anyone interested can send their Letter of Intent to corporate@olialia.world.

The cards are already in existence in the French market which were launched by our technology partners and for starting the same project in Europe is very easy to be implemented as we are using the same platform all over Europe.

The Prepaid debit card is more than just a payment card without bank account. It also offers a range of services to facilitate your daily life: Premium service, the Club, the Mobile app, etc. The prepaid Debit card is your payment and ATM card that accompanies you every day throughout your expenses. Without bank account and without commitment.

You can use it to pay and withdraw money within the entire network, consisting of more than 34 million sales points worldwide. Your card can also be reloaded instantly in over 32000 sales points in France and extending to other countries to Europe.

We have last month taken over alcohol distillery in South of India, on lease for manufacturing our brandy and other spirits. Just last week we visited another alcohol factory near Delhi for discussions on possible take-over or lease as India is a huge country and even ten distilleries aren’t enough here to cater to the potential consumers. Therefore, to start with we require at least four distilleries atleast, in North, South, East and West of India to cater to those areas.

We are very strong in branding and marketing and to take the next step we would be launching Olialia 2017 calendar in June in a glitzy ceremony in New Delhi attended by VIPs and fashionistas as well as the press.

By 2020 Olialia according to us would be a truly global brand. We are pumping in close to $1 billion in investments into various product verticals of Olialia brand of which I am the Chairperson.

 

 1. From a sentimental point of view, is Anca Verma a fulfilled woman? What’s missing from your relationship?

– Anca Verma is a content and fulfilled woman personally and familywise.

The only thing which is missing from my life now is the service to the nation. I wish to give back to the society and the people who loved and from whom I received all the support and adulation. The only way to make life better for them is to join politics and to legislate in parliament better laws, effective taxation, healthcare and legal system for citizens of Romania.

 

 1. What are the insights you guided in life?

– Work is enlightening the man. Trust but verify. Not everything that flies can be eaten.

 

 1. How is your relationship with the family in the country? But with your old friends?

– I love my husband and our kids. I will give my life for them if and when needed. My mother-in-law is the cutest and the most adorable woman in the universe and on the same footing in relationship as my own mother. I find no difference between my mother and my mother-in-law when I am speaking to them. They are both just the same and exactly like each other. I am very close to my husband’s family.

My family in Romania stood by me like a rock during my bad days when I was embroiled in legal issues in India. I have tremendous respect for my father, my mother and my brother and his wife and kids. I am waiting eagerly to be able to travel to Romania to see my family for a month, after completing certain legal formalities in Indian courts.

I am also in touch with my school and college friends. We have a group on WhatsApp where we engage in nonsense banter and jokes all day long. I haven’t seen them in so many years, but this time when I visit Romania, I intend to organise a get-together and invite all my childhood friends.

There were some other friends which I made during my adult life in Romania, sadly they all withered away when the troubles in India commenced.

 

 1. What is your biggest dream?

– To be marooned on a tropical island with my husband for a year and this island should not have any phone or internet network.

 

 1. How would you define friendship with Ionela van Rees – Zota?

– After Ionela’s visit to India we became even closer. I find her a true proffesional and i admire her articles and journalistic style and the flair and ease which she writes her articles with. Friendship apart she is rendering a great service to all the romanian expats settle abroad by connecting them to the homeland though her pen. I had the pleasure of organising a small birthday dinner for her and her family on 18th March in New Delhi and we felt that we grewup togehter.

 

 1. A tip for new entrepreneurs.

– Work hard, be persistent, wake up early, sleep early, don’t party too much; when you make money then, save 30%, reinvest 30% in your business, spend on yourself 30% and donate to charity the balance 10%. Don’t lose hope if you encounter failures. Continue to try again even harder till you reach your goals.

Viena
Categorii
AsiaExclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole