Încă 10.000 de volume transferate de Biblioteca Metropolitană București către Biblioteca Bogdan Petriceicu Hașdeu din Chișinău

  Biblioteca Metropolitană București a transferat cu titlu gratuit către Biblioteca Bogdan Petriceicu Hașdeu din Chișinău, Republica Moldova, la sfârşitul săptămânii trecute, 10.000 de cărţi. Până acum au fost...
Viena

 

Biblioteca Metropolitană București a transferat cu titlu gratuit către Biblioteca Bogdan Petriceicu Hașdeu din Chișinău, Republica Moldova, la sfârşitul săptămânii trecute, 10.000 de cărţi.

Până acum au fost transferate 17.000 de cărți, conform promisiunii făcute de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, cu ocazia vizitei la Chișinău în data de 17 februarie 2018, urmând ca până la 14 octombrie 2018, de ziua Chişinăului, să fie transferate şi restul de 3.000 de volume.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Serviciul Comunicare

Email: comunicare@bibmet.ro

Tel: 0772002417

www.bibmet.ro

www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/

 

Viena
Categorii
Moldova
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole