Înscriere pe platforma Diaspora Hub

Românii de pretutindeni aflați în dificultate din cauza crizei provocate de pandemia cu noul coronavirus (COVID-19) vor avea la dispoziție o PLATFORMĂ ONLINE (https://code4.ro/ro/apps/diaspora-hub/) prin care să ceară sprijin...
Viena

Românii de pretutindeni aflați în dificultate din cauza crizei provocate de pandemia cu noul coronavirus (COVID-19) vor avea la dispoziție o PLATFORMĂ ONLINE (https://code4.ro/ro/apps/diaspora-hub/) prin care să ceară sprijin din partea autorităților, ONG-urilor sau grupurilor de acțiune formate peste hotare.

Platforma Diaspora Hub este rezultatul parteneriatului dintre Autoritatea pentru Digitalizarea României, Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și asociația neguvernamentală Code4Romania, care a lucrat pro-bono la acest proiect.

Invităm asociațiile românilor din străinătate, bisericile românești, grupurile de acțiune care doresc să îi sprijine pe românii care au nevoie de ajutor sau de informații să se înscrie pe platformă, completând chestionarul de mai jos:

Platforma va fi operațională în curând, dar asociațiile, bisericile și grupurile de acțiune care doresc să ajute pot completa formularul încă de pe acum.

Ulterior acestui moment, românii aflați în dificultate vor putea fi ghidați ușor către grupurile care le pot oferi sprijin, fie că vorbim despre livrarea unor cumpărături de sprijin cu traduceri, informații utile sau alte forme de asistență atât de necesară în această perioadă.

Urmăriți site-ul DRP și pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/drpromania/) pentru informații la zi.

Viena
Categorii
ComunicatDiasporaInformații utileRomâniaSănătateSocial
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole