Interviu cu românca Anca Verma- soția miliardarului indian Abhishek Verma: „ Recomand românilor să se extindă și să ajungă la lume!”

Așa cum vă scriam în materialul meu intitulat „În drum spre India” că acolo mă voi vedea cu mai mulți români care s-au stabilit în această țară, români care...
Viena

Așa cum vă scriam în materialul meu intitulat „În drum spre India” că acolo mă voi vedea cu mai mulți români care s-au stabilit în această țară, români care cunosc succesul pe plan internațional, unul dintre acești români, sau mai bine spus, una dintre româncele de succes din India este Anca Verma, soția miliardarului Abhishek Verma, om de afaceri din New Delhi.

Pentru că în Mumbai mă voi vedea cu aceștia, unde voi realiza un reportaj mai amplu, am decis ca înainte de acest lucru să îi cunoașteți un pic. Mai jos, Anca mi-a răspuns la câteva întrebări introductive, urmând ca în numărul viitor să aflați mai multe despre familia Verma.

Ionela van Rees- Zota: ( I.v R-Z.): Cine este Anca Verma? Pentru cei care nu te știu, ne poți spune câte ceva despre tine?

Anca Verma: (A.V.): Anca Verma este o femeie de afaceri, filantrop și o soție devotată, suflet geamăn și iubitor de soțul ei, Abhishek Verma, nebunește îndrăgostită de el și de familia lui.

( I.v R-Z.): Ne poți spune cum a decurs acomodarea ta în India?

(A.V.): Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adoră familia mea. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine recunoscută în India socială, politică și în cercurile de afaceri. Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută. Uneori, femeile și copiii se apropie de mine pentru fotografii și autografe. La petreceri, suntem în centrul atenției, dar cu toate acestea, există și un dezavantaj. Când ajungi la această etapă de recunoaștere, există probleme cu securitatea, siguranța și amenințările de elemente nedorite, care încearcă să conspire în ordine pentru câștiguri pe termen scurt sau de la amenințări cu răpiri și șantajiști. Astfel, trebuie să fii înconjurat în mod constant de bodyguarzi înarmați.

India este cultural o țară foarte primitoare și afectuoasă. Ei iubesc occidentalii și europenii. A existat o istorie de aflux de cultură ariană și civilizația din Europa în India, 5000 de ani înainte de Hristos și limba indiană hindi este un derivat al limbii sanscrită, care este mama tuturor limbilor slave și a limbilor europene.

Există cel puțin 50-60 festivaluri în India, anual. Oamenii se îmbracă bine și sărbătoresc, iar datele respective sunt declarate ca fiind libere. Atmosfera de aici este foarte relaxată. Este o cultură tipică insulară în care nimeni nu este în grabă, care este, spre deosebire de Europa și cele două Americi în cazul în care toată lumea se află sub presiune constantă a performanței și a rezultatelor, aici, în India, totul se întâmplă pe cont propriu și în propriul ei timp dulce, dar nu se întâmplă nimic sub presiune – ceea ce este bun într-un mod, pentru că aici viața este mai puțin stresantă.

( I.v R-Z.): Cum decurge o zi normală din viața ta?

(A.V.):   În acest moment sunt ocupată cu lansarea de: Olialia Cola, Olialia țigări, Olialia Alcool, carduri de debit Olialia în India, România, Lituania, Monaco, Maldive și subcontinentul asiatic. Olialia este un brand lituanian de mare succes. Ne dorim să-l lansăm la nivel global și pad-ul nostru de lansare pentru extinderea la nivel mondial este India.

Suntem în discuții avansate pentru semnarea și finalizarea locației pentru cel mai mare Theme Park din India și în Asia, care va necesita o investiție de miliarde de dolari. Acest Parc are ca temă istoria și arheologia – Chariots of the Gods (Carele zeilor) inspirate din cartea publicată în 1968 unde s-a susținut că extratereștrii au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă, că au influențat civilizații timpurii, a schimbat cursul istoriei umane și au plecat cu promisiunea că vor veni înapoi într-o zi. ….

În 2017, pe lângă lansarea de produse și servicii Olialia în India și, desigur, în România, am de gând să vizitez circumscripția electorală cu familia soțului meu și să ne reconectăm cu oamenii de acolo.

După aceea, ne dorim să ne extindem și în alte părți ale Asiei și subcontinentul indian. În 5 ani, ne dorim să acoperim, Rusia, Orientul Îndepărtat și Africa și în 10 ani America !! Noi vedem Olialia fiind de 20 de miliarde $ SUA, iar această valoare va fi implementată în următorii 10 ani.

Ziua mea începe cu trezirea dimineața devreme, yoga, fructe proaspete, cititul ziarelor și verificarea email-urilor, apoi continuă cu întâlnirile de birou, conferințe, sesiuni de furnizor și parteneriate de strategie, numeroase apeluri video Skype. Seara nici măcar nu știu câți oameni am întâlnit și au participat la întâlniri. Totul este o mare neclaritate în ritmul rapid al vieții la locul de muncă. Uneori pe la ora 8 pm, cateodata 9 pm atunci când ajung acasă, sunt destul de obosită, dar cu toate acestea, lucrez la documentele mele juridice și financiare și apoi este cina acasă sau, uneori, avem zile în care trebuie să găzduim oaspeți și VIP. Pe la ora 1 am, suntem în pat, dar luminile le stingem pe la 2 am, numai pentru a ne trezi din nou dimineața devreme a doua zi. Câteodată pe la 2,30 am suntem la înterviuri cu Televiziuni din România, deoarece emisiunea este live, iar datorită fusului orar, este foarte târziu la noi.

Duminica este rezervată numai pentru familia și soțul meu, astfel încât este o încântare de a avea duminica micul dejun mai leneș, chiar și la prânz. De asemenea, vorbesc cu familia mea în România la fiecare 2-3 zile.

( I.v R-Z.): Ești o femeie de afaceri care se bucură de succes. Care este secretul reușitei?

(A.V.): Munca grea, determinare, capacitatea de adaptare, răbdare, mintea calmă, sufletul blând și atenție la detalii fine sunt secretele succesului meu

( I.v R-Z.): Care sunt dorințele tale cele mai mari?

(A.V.): Dragoste continuă și afecțiunea familiei mele până la ultima mea suflare este cea mai mare dorință a mea.

( I.v R-Z.): Dacă ar fi să nu mai faci unele lucruri în viața ta, care ar fi acelea?

(A.V.): Niciodată să nu intru într-un parteneriat cu cineva care nu are o minte pozitivă, fie că este vorba în afaceri sau relații personale / prietenii. Întotdeauna să fac afaceri cu oameni cu minte pozitivă și companiile care sunt în statutul tău social și financiar.

( I.v R-Z.): Ce simbolizează România pentru tine, soț și familia acestuia?

(A.V.): România este locul meu de naștere și locul in care am rădăcinile mele și a familiei mele. România este țara care mi-a dat o astfel de platformă largă pentru a fi ceea ce sunt astăzi. Nu-mi pot imagina viața mea fiind născută în orice altă țară, cu excepția România. În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat deoarece nu vreau să renunț la cetățenia română.

Soțul meu spune că România este țara lui mistică și cu vampiri. El este cel mai dornic să călătorească pe scară largă în țara noastră și vom finaliza această dorință, cel mai probabil în acest an, în luna august

( I.v R-Z.): Care au fost cele mai grele etape din viața ta?

(A.V.): Perioada între Iunie 2012 și Mai 2016 au fost cea mai rea parte a vieții mele. Libertate este abstractă și cunoști valoarea libertății numai atunci când esti încarcerat. Din fericire, am fost retinuți și nu CONDAMNATI în închisoare. În detenție am fost ținuți fără proces și nu au fost date pedepse de nicio instanță și nici vinovați nu am fost găsiți. Când ești un deținut (undertrial), atunci aveți aceleași drepturi ca și în afara închisorii. Singurul drept care este luat de la tine este libertatea ta. Prin urmare, am fost într-o singură celulă separată, care a avut un televizor, cabină de duș, mediu curat și primeam mancare de acasă de câte ori mergeam la tribunal ori la spital. A trebuit să mănânc alimente gătite pentru toți prizonierii de sex feminin. La început primeam mancare gătită pentru copii (până la 6 ani), care erau încarcerați cu mamele lor, deoarece mâncarea era prea picantă pentru mine. Mai târziu am obținut permisiunea de a avea mâncare nepicantă și mulți prizonieri străini au fost fericiți să manânce mâncare nepicantă, deoarece mâncarea era gătită de prizonierii condamnați și era facută pe gustul lor. A trebuit să depun Petiții la Înaltul Tribunal din Delhi pentru a obține o toaletă englezească și pentru dreptul meu de a suna familia mea în România prin skype timp de 15 minute la fiecare 2 săptămâni și alte experiențe plăcute și/sau neplăcute.

Numai atunci când am avut libertatea luată pentru aproape patru ani, datorită controversei motivate politic, am știut cât de prețioasă este această valoare abstractă. Acum, că soțul meu și cu mine suntem amândoi eliberați din închisoare cu capetele sus, este timpul să ne reconectăm cu prietenii, familia, să dezvoltam afacerea noastră, să ne concentram la afaceri și să uităm de partea nefericită a încarcerării noastre și custodie judiciară.

( I.v R-Z.): Un gând pentru cititorii noștri?

(A.V.): Românii ar trebui să exploreze lumea, sa se răspândească și să cucerească lumea. România a avut o istorie culturală bogată. Am avut un aflux de mai multe culturi în ultimii 5000 de ani, dar acum este momentul de a exporta cultura noastră, moștenirea noastră și muzica, arta, cunoștințele noastre și limba în alte părți ale lumii și să strălucească pe harta lumii. Chiar și ocupația sovietică din România nu au putut distruge patrimoniul nostru cultural bogat și ne-am păstrat limba noastră intactă. Suntem 23 de milioane de suflete puternice în România, comparativ cu alte țări europene mai mici, în cazul în care populația este la doar 5 milioane, cu toate acestea, aceste țări și culturile lor sunt mai bine cunoscute în lume decât cea română !!

Mesajul meu tuturor românilor este să se răspândească în întreaga lume, cât și celor din România este să se extindă și să ajungă la lume. Mulțumim tuturor românilor pentru urările de binele și încurajare primite prin internet, scrisori, apeluri telefonice și flori în timpul și după lupta noastră împotriva nedreptății.

Ionela van Rees- Zota

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole