Invitație – 1 Decembrie – Alba Iulia

Bună ziua, drag unionist! De 1 decembrie, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 vă invită la manifestațiile ce se vor organiza la Alba-Iulia, cu ocazia Zilei Naționale a României. Cu prilejul...
Viena

Bună ziua, drag unionist!

De 1 decembrie, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 vă invită la manifestațiile ce se vor organiza la Alba-Iulia, cu ocazia Zilei Naționale a României. Cu prilejul împlinirii a 101 ani de la Marea Unire de la 1918, vă invităm să luați parte, începând cu ora 9:00, la Marșul Unirii, ce va avea ca punct de plecare Gara Feroviară din Alba-Iulia și ca punct final Cetatea Alba Carolina, pentru a omagia împreună împlinirea celei mai profunde doleanțe ale noastre: Unirea tuturor românilor în granițele aceluiași stat.

Precum s-au strâns înaintașii noștri acum un secol din toate colțurile țării în Capitala Unirii, tot așa ne vom aduna și noi, din toată țara și din toate provinciile istorice unde mai bate măcar o inimă de român, cu steaguri tricolore, costume naționale și dragostea de țară în suflete, pentru a aminti de asemenea că Basarabia, întâia provincie care s-a unit cu țara mamă, nu mai face parte din trupul țării.

IMPORTANT: Vă rugăm să aveți la voi un tricolor, pentru a creea îmreună un moment coregrafic inedit!

Vă așteptăm să ne contactați pe această adresă de mail, sau la numărul de telefon 0726.437.267, persoana de contact Ștefan-Gabriel Lupu.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1176527679199277/


Cu prietenie,

Echipa de coordonare a „Acțiunii 2012

http://actiunea2012.ro
Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole