Invitație – 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. Acest eveniment aduce la Viena, în premieră, Fanfara Regimentului 30 Gardă ”Mihai Viteazu”

”In 24 ianuarie 2019 națiunea română sărbătorește împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, în 24 ianuarie 1859, moment crucial, pentru devenirea României de astăzi. Pornite...
Viena
”In 24 ianuarie 2019 națiunea română sărbătorește împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, în 24 ianuarie 1859, moment crucial, pentru devenirea României de astăzi. Pornite la drum, după desăvârșirea unirii, sub conducerea domnului vizionar și reformator, Alexandru Ioan Cuza, Principatele Române vor cunoaște diverse etape de dezvoltare și evoluție, care vor culmina cu infăptuirea la 1 decembrie 1918 a României Mari.
În amintirea acelor momente și personalități providențiale, Asociația „Mihai Eminescu”Viena are deosebita plăcere să vă anunțe evenimentul special, organizat la Viena împreună cu Ambasada României în Austria și Institutul Cultural Român din Viena, în data de 24.01.2019. Acest eveniment, care aduce la Viena, în premieră, Fanfara Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”, nu ar fi fost posibil fără sprijinul extraordinar al Ministerului Apărării Naționale din România. ”
Viena
Categorii
Austria
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole