Invitație acreditare Festivalul Internațional George Enescu 2019

Ne pregătim pentru ediția 2019 a Festivalului Internațional George Enescu, care se va desfășura în perioada 31 august-22 septembrie 2019. Ne face deosebită plăcere să vă invităm să vă...
Viena

Ne pregătim pentru ediția 2019 a Festivalului Internațional George Enescu, care se va desfășura în perioada 31 august-22 septembrie 2019.

Ne face deosebită plăcere să vă invităm să vă acreditați la concertele din cadrul Festivalului.

Procesul de acordare a acreditărilor se va derula online, direct pe pagina web a Festivalului Internațional George Enescu (https://www.festivalenescu.ro/stiri/acreditari-media/) și va include câțiva pași simpli: înscriere, verificarea datelor și emiterea acreditarilor.

Vor fi acordate două acreditari ne-nominale pentru fiecare redacție și o acreditare ne-nominală pentru jurnaliștii independenți sau bloggeri. Numele solicitate la înscriere sunt necesare pentru verificarea acreditărilor și apartenenței la publicația menționată, redacțiile având libertate totală în privința desemnării jurnaliștilor care participă la fiecare eveniment.

Acreditările vor fi emise sub forma unor bilete cu cod de bare unic și vor asigura un singur acces fiecare, fără loc, în sala de spectacol. Pentru bună regulă, există câteva locuri rezervate pentru reprezentanții mass media după cum urmează:

·       la Ateneul Român: lojele 50 și 52,

·       la Sala Palatului, sectorul G, rândul 20, locurile 1-14 și rândul 21, locurile 9-14.

Locurile vor fi disponibile pentru cei acreditați pe principiul primul venit, primul servit și vor fi marcate cu semnul “rezervat presă”.

De asemenea, în situația în care capacitatea sălii este depășită de numărul de solicitanți, există posibilitatea urmăririi spectacolelor online, pe site-ul Festivalului și în zonele special amenajate la intrare, la Sala Palatului.

Acreditările vor fi transmise prin e-mail, de către operatorul Eventim, în format pdf., la adresa cu care reprezentanții media s-au înscris pe site.

Dacă nu doriți varianta print@home, vă rugăm să completați în coloana de înscriere această opțiune. Vom solicita partenerilor Eventim biletele și le vom distribui la Biroul de presă al Festivalului amenajat la Sala Palatului sau prin curier, în funcție de data solicitării și timpul rămas pentru distribuție.

Toate detaliile privind regulamentul de acreditare și procedura sunt prezentate pe site.

Va rugăm să aveți amabilitatea să vă înscrieți pentru acreditare până la data de 30 iunie 2019. Acreditările vor fi emise până la data de 15 iulie 2019.

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Contacte pentru presă:

simona@festivalenescu.ro, + 40 746. 124. 388

anamaria.onisei@festivalenescu.ro,  +40 732. 338. 010

Numai bine,

Monica Median

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole