INVITAȚIE – Consilierea de migrație online- prezentare și discuții, 7.12.2018 orele 17.00-19.00, la Consulatul General al României, la München

  Stimate doamne, stimati domni, dragi membri, parteneri si prieteni,   în data de 7 decembrie 2018, între orele 17:00 și 19:00, în Sala de Cultură a Consulatului General...
Viena

 

Stimate doamne, stimati domni, dragi membri, parteneri si prieteni,

 

în data de 7 decembrie 2018, între orele 17:00 și 19:00, în Sala de Cultură a Consulatului General al României la München, Richard-Strauß-Str.149, 81679 München vă invităm la o dezbatere care are ca subiect consilierea pe probleme de migraţie în social media.

În perioada 15 noiembrie -15 decembrie 2018 SGRIM a susţinut o campanie de diseminare pe Facebook și în grupurile de români din Germania a unei serii de materiale a căror temă principală o constituie informațiile de dreptul muncii, recepția și modul de răspândire a acestora în spațiul online, proiectul având ca scop transmiterea unor informaţii corecte în grupurile de socializare şi ajutor ale lucrătorilor români din Germania.

Materialele au fost realizate în cadrul proiectului Consiliere de Migraţie 4.0 al asociaţiei Minor Projektkontor für Bildung und Forschung gGmbH de la Berlin şi sunt finanţate de către Oficiul Federal pentru Egalitatea de Tratament a Lucratorilor in UE.

https://minor-kontor.de/ueber-minor/

Despre Oficiul Federal pentru Egalitatea de Tratament a Lucratorilor in UE gasiti informatii in limba romana in linkul urmator, foarte interesanta este rubrica Infoteca care contine informatii relevante pentru o integrare adecvata in munca.

https://www.eu-gleichbehandlungsstelle.de/eugs-ro

Înscrieri până la data de 5 decembrie 2018 la adresa: info@sgrim.de adică răspunzând la acest e-mail. Ne-am bucura de o prezenta numeroasa!

Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole