Invitație la aniversarea a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, 20 mai 2017

Stimaţi înalți reprezentanţi ai comunităţii româneşti, Stimaţi prieteni ai României,   Am plăcerea de a vă invita la aniversarea a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană,...
Viena

Stimaţi înalți reprezentanţi ai comunităţii româneşti,

Stimaţi prieteni ai României,

 

Am plăcerea de a vă invita la aniversarea a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, moment de istorică însemnătate, care a marcat revenirea deplină în lumea democratică şi debutul participării României, ca stat membru UE, la procesul decizional european.

Acest deceniu a reprezentat pentru România o perioadă fastă de modernizare și de dezvoltare socio-economică, de îmbunătățire a calității vieții cetățenilor români, de valorificare a integrării în Piața Unică Europeană. Evenimentul din 20 mai a.c. se doreşte a fi o celebrare a eforturilor depuse de România şi de poporul român pentru integrarea în comunitatea europeană.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Consulatul General al Republicii Bulgaria, ţară care a devenit membră a UE la aceeaşi dată şi sub Înaltul Patronaj al doamnei Ursula Männle, Preşedintă a Fundaţiei Hanns Seidel.

 

Vă aşteptăm să sărbătorim împreună,

Iulia-Ramona Chiriac

 

———————————————————————–

FORMULAR DE PARTICIPARE

 

(rugăm transmiteţi doar în cazul participării)

 

Confirm participarea la evenimentul ‚10 ani de la aderarea României şi Bulgariei la Uniunea Europeană‘, din data de 20 mai 2017, ora 15.00, la sediul Fundaţiei Hanns Seidel (Lazarettstrasse 33, München 80636).

 

Nume …………………………………………………………………

 

Prenume ………………………………………………………………

 

Organizaţia ……………………………………………………………

 

Funcţia în cadrul organizaţiei ………………………………………

 

Adresa organizaţiei ………………………………………………….

 

Rugăm transmiterea confirmării până la 5 mai 2017 la adresa de email munchen.consul2@mae.ro sau la numărul de fax 089553348.

Invitaţia este valabilă pentru 1 persoană şi nu este transmisibilă.

Viena
Categorii
Exclusiv
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole