Iohannis va participa la evenimentele dedicate Centenarului Armistiţiului de la Paris

  Preşedintele României, Klaus Iohannis va participa, pe 10 şi 11 noiembrie, la Paris, la evenimentele dedicate Centenarului Armistiţiului, care a consfinţit încetarea ostilităţilor din Primului Război Mondial, subliniază...
Viena

 

Preşedintele României, Klaus Iohannis va participa, pe 10 şi 11 noiembrie, la Paris, la evenimentele dedicate Centenarului Armistiţiului, care a consfinţit încetarea ostilităţilor din Primului Război Mondial, subliniază Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis  va fi prezent, alături de liderii ţărilor beligerante din Primul Război Mondial, precum şi de cei ai ţărilor care au sprijinit efortul de război, la Arcul de Triumf, unde va avea loc ceremonia principală dedicată Centenarului Armistiţiului.

De asemenea, şeful statului va mai participa şi la deschiderea Forumului de Pace de la Paris, o iniţiativă a preşedintelui francez, Emmanuel Macron, care îşi propune să genereze proiecte concrete în spiritul multilateralismului şi al cooperării contemporane, în sprijinul păcii.

Un alt aspect al vizitei de la Paris al preşedintelui îl va constitui întâlnirea cu studenţii, masteranzii şi doctoranzii români implicaţi în cercetarea ştiinţifică în Republica Franceză.

Participarea preşedintelui Klaus Iohannis la evenimentele dedicate Centenarului Armistiţiului are loc la invitaţia omologului său francez, Emmanuel Macron.

de Sebastian Rusu

Sursa: https://www.jurnalistii.ro

Viena
Categorii
Franța
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole