La Galați a început construcția pentru cel mai mare Aqua Park din sud-estul României

Cea mai mare plaja urbana dar si cel mai complex Aqua Park din sud-estul Romaniei vor fi in curand accesibile pentru toti doritorii de distractie. Primaria Galati a informat...
Viena

Cea mai mare plaja urbana dar si cel mai complex Aqua Park din sud-estul Romaniei vor fi in curand accesibile pentru toti doritorii de distractie. Primaria Galati a informat astazi ca a fost predat amplasamentul pentru demararea lucrarilor si va derula aceasta investitie din fonduri proprii, iar valoarea proiectului este de peste 20 de milioane de lei.

Pana acum autoritatile s-au ocupat de curatarea terenului de constructii care nu vor mai fi utile asa incat de astazi sa inceapa construirea celui mai mare Aqua Park din sud-estul Romaniei. Acesta va avea o capacitate de 3.500 de persoane, iar constructorii precizeaza ca suprafata utila va fi de peste 22.000 de metri patrati. Autoritatile vizeaza atragerea de turisti odata cu finalizarea acestei investitii, atat din orasele invecinate cat si din Ucraina si Republica Moldova, avand in vedere ca va fi un obiectiv unic in zona.

Termenul pentru finalizarea investitiei este fixat in luna noiembrie a anului viitor, insa constructorii dau asigurari ca vara viitoare va putea fi utilizata zona de plaja si cel putin una dintre piscine.

Investitia practic redefineste complet ceea ce galatenii cunosc sub denumirea de Plaja Dunarea, asta pentru ca pe locul fostelor bazine cu valuri, acum va fi construit unul dintre cele mai complexe parcuri acvatice. Proiectatii s-au gandit sa pastreze frumusetea si traditia bazinelor cu valuri care vor fi dotate cu un sistem performant si ecologic de producere a valurilor (maxim 60 de cm). Vor fi construite piscine de relaxare cu hidromasaj si zone de beach bar, piscina pentru aterizare la toboganele destinate adultilor, piscine pentru copii cu tobogane pentru toate categoriile de varsta, tobogane cu aterizare lenta orizontala pentru cei care nu stiu sa inoate dar doresc sa testeze senzatiile unice oferite de alunecarea pe apa.

Mai Mult AICI.

Sursa: https://www.manager.ro

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole