La mulți ani, România! La mulți ani românilor din Bavaria!

Echipa Consulatului General al României la München vă urează „La mulți ani” cu ocazia Zilei Naționale a României! Ziua Națională a României ne reamintește de faptul că legăturile de suflet rămân puntea...
Viena

Echipa Consulatului General al României la München vă urează „La mulți ani” cu ocazia Zilei Naționale a României!

Ziua Națională a României ne reamintește de faptul că legăturile de suflet rămân puntea care ne apropie de cei dragi și ne readuce în atenție valorile identitare care ne leagă oriunde ne-am găsi. Am dovedit și vom continua să demonstrăm, prin eforturile noastre comune, că avem inteligența, resursele și deschiderea de a redescoperi apropierea atunci când situația nu ne permite să fim împreună.

Cetățenii români din Bavaria participă constant, împreună și fiecare în parte, la definirea și promovarea României contemporane, ale cărei valențe moderne sunt potențate cu consecvență și demnitate de către aceștia.

În orice provocare majoră există și oportunități. Reziliența societății și a valorilor românești depinde de decizii politice, dar și de gesturi individuale. Trăim o perioadă când acestea au importanță evidentă și avem motive să celebrăm la 1 Decembrie 2020 o solidaritate românească regăsită! La mulți ani tuturor românilor!

(Foto: Steagul României flutură în Marienplatz, München, cu ocazia Zilei Europei)

Celebrarea Ziulei Naționale a României în Bavaria:

2020: Iluminarea clădirii Consulatului general al României din München în culorile Tricolorului (01.12.2020)

2019

2018

2017

SURSA: https://munchen.mae.ro/local-news/1591

Viena
Categorii
ActualitateGermaniaRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole