LANSARE DE CARTE: „CUMPĂNA ROMÂNIEI” DE CĂLIN GEORGESCU

Luni, 10 octombrie, ora 17.00, în sala mare a Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu” din Curtea de Argeş, se va lansa „Cumpăna României” (Editura Christiana, 2016) de...
Viena

cumpana-romaniei-wbLuni, 10 octombrie, ora 17.00, în sala mare a Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu” din Curtea de Argeş, se va lansa „Cumpăna României” (Editura Christiana, 2016) de Călin Georgescu, expert internaţional în dezvoltare durabilă.

Cititorii revistei „Curtea de la Argeş” îl cunosc pe autor, din revistă (a se vedea numărul din august 2016), din conferinţa ţinută la ziua revistei, ediţia 2015, de pe internet, de la televizor.

Este vorba despre o carte care propune un proiect de ţară, pune diagnostice lucide lumii şi României deopotrivă, dar propune şi soluţii realiste, ba chiar urgenţe („hrana, apă, energie”, sub sloganul „Pentru noi, prin noi înşine!”), o carte care se poate constitui într-un benefic program de guvernare.

Va vorbi despre carte prof. Pavel Chirilă (postfaţator al cărţii; cartea are şi două prefeţe, una semnată de Eugen Mihăescu, membru de onoare al Academiei Romane, şi una de subsemnatul), îşi va prezenta ideile autorul, într-o scurtă prelegere (urmată de o „sesiune de autografe”).

Sunt aşteptaţi iubitorii de cultură, prietenii revistei, toţi cei interesaţi în „mersul lumii”, în soartă României – aflată în cumpănă în această vreme.

————————

Acad. Gheorghe PĂUN

Curtea de Argeş

octombrie 2016

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole