Libraria Buchuria s-a lansat online în Germania

  Cu bucurie si incredere, Libraria Buchuria isi lanseaza website-ul, contribuind astfel la promovarea limbii si culturii romanesti in Diaspora Hamburg, Germania, Decembrie 2018 – Violeta Victoria Isacai Buchhandlung...
Viena

 

Cu bucurie si incredere, Libraria Buchuria isi lanseaza website-ul, contribuind astfel la promovarea limbii si culturii romanesti in Diaspora

Hamburg, Germania, Decembrie 2018 – Violeta Victoria Isacai Buchhandlung anunta lansarea online in Germania a librariei romanesti Buchuria

Continutul librariei va putea fi accesat la adresa web: www.buchuria.de

Librăria Buchuria este un proiect nou pe piața germană, născut în principal din dragostea pentru cărți și dorința de a împărți bucuria lumii cărților și cu românii din Diaspora.

Dezideratul librariei este de a-i ajuta si bucura pe cei care vor să citească în limba maternă, ca și pe cei care vor să își aducă aminte de tradițiile și produsele de acasă și să sprijine indirect producătorii din România.

De asemenea, libraria Buchuria isi doreste sa ajute la menținerea și păstrarea tradițiilor și limbii românești printre românii din Diaspora și copiii acestora, la promovarea culturii românești în Germania și împrejurimi și la încurajarea cititului în general.

Buchuria vrea sa se bucure si sa se mandreasca împreună cu viitorii clienti si colaboratori, dar si sa contribuie, prin metodele disponibile, la educație, ea având rolul primordial în viitorul acestui popor.

Întâmplător sau nu, proiectul librariei ia naștere în Anul Centenar al României, cu speranța că poate și el contribui, atât cât este posibil, la unirea românilor prin cultură, păstrarea tradițiilor și a limbii românești. Sub sloganul Cărți și Cadouri de Acasă, cititorii sunt invitati sa descopere o paleta largă de cărți pentru adulți, tineri și copii, și câteva cadouri – de păstrat sau oferit – cu produse tradiționale, unele reinterpretate modern.

Chiar dacă informația circulă astăzi mai repid decât oricând, magia lumii cărților nu va putea fi înlocuită – bucuria basmului, suspansul romanului polițist, metafora poeziei, emoția romanului de dragoste – cartea oferă o lume a imaginației proprii, neinterpretate de altcineva, nealterate de vreo realitate virtuală sau augmentată, nemijlocită de vreun soft sau joc pe computer.

Atât timp cât lumea cărților oferă o bucurie de necomparat, fundamentată pe cunoaștere și dezvoltarea intelectului, libraria Buchuria va încerca să fie alaturi vorbitorilor de limba romana din Diaspora, propunandu-si sa ofere un serviciu competitiv si calitativ si sa participe activ la evenimentele culturale romanesti.

Violeta Victoria Isacai Buchhandlung multumeste pe aceasta cale tuturor colaboratorilor sai.

 

Contact:
Violeta Victoria Isacai
+491794427227
info@buchuria.de

Viena
Categorii
Germania
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole