Martorii lui Iehova invită la un Congres Biblic în limba română cu tema „Fiți curajoși”

  NÜRNBERG: Martorii lui Iehova vorbitori de limba română din Austria, Belgia, Czehia, Germania, Ungaria și Slovacia vor ține congresul lor anual în perioada de 13. – 15. Iulie...
Viena

 

NÜRNBERG: Martorii lui Iehova vorbitori de limba română din Austria, Belgia, Czehia, Germania, Ungaria și Slovacia vor ține congresul lor anual în perioada de 13. – 15. Iulie 2018 pe stadionul Max-Morlock din Nürnberg. Intrarea este liberă. Tema congresului este:  „Fiți curajoși!”

„Când urmărim știrile, vedem, fără îndoială, că oameni de toate vârstele luptă cu temeri și îngrijorări tot mai mari. Avem nevoie de curaj să înfruntăm aceste presiuni,” spune Raimund Felten, purtător de cuvânt al congresului. „Toți cei care vor să audă sfaturile practice ale Bibliei prezentate la congresul din acest an sunt bineveniți.”

Programul conține 54 de părți, inclusiv discursuri, lecturi dramatizate, interviuri și materiale video. Vor fi analizate personaje Biblice curajoase precum Iosua, Iael sau Pavel dar si exemple de curaj din timpurile moderne.  În plus, în ultima zi a congresului, va fi prezentat filmul „Relatarea despre Iona – O lecție de curaj și îndurare”. În fiecare zi, sesiunile de dimineață și de după-amiază vor începe cu prezentări audio-video pregătite special pentru congres.

„Este prima oară că vor fi uniţi vorbitorii de limba română din ţările Austria, Belgia, Czehia, Germania, Ungaria și Slovacia la un singur congres. Ne bucurăm în vederea unei atmosfere internaţională.”, adaugă Felten, „În perioada premergătoare a congresului, vom încerca să le oferim tuturor vorbitorilor de limba română o invitaţie la acest eveniment unic.”

La programul biblic în limba română se estimează că vor asista circa 2500 de persoane. Simultan va avea loc un congres în limba germană pe același stadion, la care sunt așteptați peste 10500 de vizitatori.

Media contact regional:
Raimund Felten
+49 176 57208177

Informații suplimentare:
Invitația la congres: https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/congrese/
Programul congresului: https://www.jw.org/ro/publicatii/carti/program-congres-2018/
Anunț de interes public: https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/congrese/2018-congres-jw-anunt/

Viena
Categorii
Germania
1 Comentariu
 • Walther
  15 iunie 2018 at 11:24 am
  Răspunde

  Aștept cu nerăbdare acest banchet spiritu!

 • Răspunde

  *

  *

  Alte Articole