MASTERCLASS „LIRICO-DRAMATIC” LA CLUJ-NAPOCA CU MEZZOSOPRANA MIHAELA UNGUREANU – BINDER

PE 26 octombrie s-a încheiat cursul de CANTO “Lirico-dramatic” de la Cluj-Napoca sub îndrumarea renumitei mezzosoprane Mihaela Ungureanu-Binder. Numele artistei este cunoscut nu numai în întreaga Europă dar și...
Viena

PE 26 octombrie s-a încheiat cursul de CANTO “Lirico-dramatic” de la Cluj-Napoca sub îndrumarea renumitei mezzosoprane Mihaela Ungureanu-Binder.

Numele artistei este cunoscut nu numai în întreaga Europă dar și în Asia, atât pentru rolurile inedite de mare excepție din repertoriul operei, cât și din repertoriul vocal-simfonic.

La Cluj-Napoca unde artista s-a format și a pornit pe drumul Operei, Mihaela Ungureanu-Binder de data aceasta a revenit ca „Mentor” susținând un curs de măiestrie inedit, combinând elemente din propria experiență de scenă cu stilistica cântului, dând dovadă de o dăruire totală în formarea noii generații.  Au fost prezenți atât tineri din Cluj Napoca și Iași, cât și din lumea internațională: Budapesta și Viena.

Odată cu ariile încântătoare ale muzicii lui Mozart, Bellini, Handel, Korngold și Cilea s-a încheiat cu multe aplauze și mare succes Concertul de final extraordinar al cursului “Lirico-Dramatic”.

 Cursul de Măiestrie a avut loc în colaborare cu STUDIOUL ATELIDRA „LIRICO-DRAMATIC” Viena – Cluj-Napoca International coordonat de artistul Marian Pop. www.atelidra.com

Rexlibris Media Group

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole