Mesaj al domnului Ovidiu Burduşa

Într-o postare de pe Facebook din 5 februarie, domnul Ovidiu Burduşa, secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a declarat: Dragi români care trăiți și munciți în...
Viena

Într-o postare de pe Facebook din 5 februarie, domnul Ovidiu Burduşa, secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a declarat:

🇷🇴 Dragi români care trăiți și munciți în afara granițelor și care sunteți organizați în ONG-uri sau asociații, vă îndemn să vă faceți cunoscută activitatea în comunitățile voastre.
🎯 Vocea voastră trebuie să fie auzită!
📮 La fel ca și astăzi, în ultima perioadă am avut bucuria de a primi scrisori de la asociații românești de peste hotare în care îmi vorbesc despre acțiunile întreprinse în vederea promovării imaginii României în afara granițelor. Am fost plăcut surprins să aflu despre evenimente cu un real impact în comunitățile de acolo.
✅ Cu toate acestea, am sesizat că sunt anumite asociații înființate care nu sunt înregistrate și nu se cunosc informații despre activitatea lor. Pentru o mai bună informare privind societatea românească, evoluția situației interne și regionale, precum și pentru a participa la acțiunile în vederea păstrării identităţii etnice, culturale, lingvistice şi religioase a românilor de pretutindeni, vă reamintim că este util să vă faceți cunoscută existența asociației la cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular al României în statul de reședință.
ℹ️ Informații utile puteți regăsi pe site-urile/rețelele de socializare ale ambasadei sau oficiului consular din zona în care vă aflați.
Viena
Categorii
ActualitateDiasporaRomânia
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole