MESAJ DE LA REVISTA LOGOS ȘI AGAPE

  Bună ziua dragi prieteni (autori şi colaboratori), În primul rând dorim să vă mulţumim pentru colaborarea, de până acum, cu Revista On-line „Logos și Agape” şi să vă...
Viena

 

Bună ziua dragi prieteni (autori şi colaboratori),

În primul rând dorim să vă mulţumim pentru colaborarea, de până acum, cu Revista On-line „Logos și Agape” şi să vă urăm un an 2019 plin de bucurii, împliniri şi multă sănătate. La un an de la apariţie, revista condusă de Mariana Gurza, continua drumul început!

 

Succesul nostru este şi al cititorilor noştri şi reprezintă dovada că oamenii au nevoie de generozitate şi dăruire, de poveşti extraordinare sau a unor gesturi incredibile. Le mulţumim pentru că ne-au lăsat să pătrundem în sufletul lor şi speram să rămânem acolo.

 

Atractivitatea revistei va putea să-i surprindă plăcut atât pe autorii şi colaboratorii direcţi ai revistei dar şi pe cititorii noştri, mai vechi sau mai noi. Revista „Logos și Agape” îşi propune să continue publicarea unor materiale deosebite (proza şi poezie,  eseuri, studii şi analize, etc), să exploreze arhivele publice şi private, pentru a descoperi şi dezvălui documente inedite, capabile să răstoarne clişee şi prejudecăţi. Prin tematica abordată, revista demonstrează că o publicaţie on-line poate fi în acelaşi timp atrăgătoare, interesantă, dar şi de o înaltă ţinută intelectuală.

 

****

Având în vedere  câteva modificări legislative survenite anul trecut, pentru a putea continua corespondenţa noastră prin intermediul poștei electronice, conform Regulament UE 679/2016, suntem obligaţi să vă cerem acordul expres.

În acest sens, vă rugăm să răspundeţi la acest mesaj cu DA în cazul în care sunteţi de acord cu acest lucru.

Pentru că înţelegem importanţa protecţiei datelor cu caracter personal, dorim să menţionăm că puteţi retrage oricând aceasta permisiune printr-o simplă dezabonare sau printr-un email de informare în acest sens.

Dacă nu veţi răspunde la acest mesaj cu DA, nu vom putea continua corespondenta cu dumneavoastră şi vom lua act de decizia de a nu mai primi mesaje din partea noastră.

 

***

 

Vă invităm să vizitaţi şi să vă abonaţi la sistemele noastre de comunicare:

http://www.logossiagape.ro/

 

– Pagina Facebook:

https://www.facebook.com/LOGOSsiAGAPE/

 

– Grup Facebook:

https://www.facebook.com/groups/193231441282616/

 

Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru colaborare!

 

Redacţia „Logos și Agape”

Ianuarie 2019

——————————–

Mariana GURZA

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole