Mesaj din partea doamnei Andreea Păstîrnac

La finalul mandatului de ministru al românilor de pretutindeni, doamna Andreea Păstîrnac, transmite următorul mesaj tuturor românilor din afara granițelor: „Dragi prieteni, Anul 2017 a reprezentat o perioadă în...
Andreea Păstîrnac
Viena

La finalul mandatului de ministru al românilor de pretutindeni, doamna Andreea Păstîrnac, transmite următorul mesaj tuturor românilor din afara granițelor:

„Dragi prieteni,

Anul 2017 a reprezentat o perioadă în care preocupările permanente din cariera mea profesională s-au împlinit cu sprijinul vostru și alături de o echipă extraordinară din cadrul nou înființatului Minister pentru Românii de Pretutindeni. Am avut ocazia să mă întâlnesc cu voi, cei care trăiți în afara granițelor și am înțeles de aproape care vă sunt preocupările și speranțele, și, cel mai important, am văzut dorința de a vă implica în proiecte legate de România. Nu uit că fiecare dintre voi poate fi un ambasador al țării noastre și mă bucur că am putut să vă cunosc și să vă fiu alături.

Doresc să urez succes noii echipe a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, precum și tuturor asociațiilor românești, cu speranța că vor continua demersurile în sprijinul păstrării și promovării identității românești.”

Sursa foto: Arhiva MRP

Sursa: http://www.mprp.gov.ro

Viena
Categorii
Diaspora
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole