MIGDALE DULCI-AMARE: „IUBIREA HAINELOR CE CURG”(PAMFLET)

Supărările mele, Boiermaximali Alabaldachini Iuţiferi şi Devernaşi sunt ca ploile de vară. Ca urmare aveţi iertarea mea parafată asemenea unui acord unilateral femeionian; eu vă întorc obrazul celălalt, iar...
Viena

bud-florica-2016aSupărările mele, Boiermaximali Alabaldachini Iuţiferi şi Devernaşi sunt ca ploile de vară. Ca urmare aveţi iertarea mea parafată asemenea unui acord unilateral femeionian; eu vă întorc obrazul celălalt, iar voi mă veţi pălmui tot pe cel înroşit. În aceste condiţii nu este de mirare că mă găsiţi tot acolo unde m-aţi  uitat, pe bicicleta mea medicinală aflată în faţa televizorului. Voi urmări pentru a treia oară aceeaşi poveste de dragoste sperând că nici soneria casei şi nici voi nu mă veţi întrerupe,  altfel relatarea va fi  incompletă.

Eroina filmului, o oarecare Julia, are o ţinută modern-neglijentă, constând într-o pereche de blugi şi o bluză ce curge pe ea  neavând în ce să se oprească. Picioarele şi le târăşte după sine, încălţate în tenişi sau bascheţi, sau ce vor fi fiind. Părul îl are prins într-un coc modern. L-aş declara cu voia celor din, Onegheul Hairebelstiliştilor Democriogenaţi Şi Asincroni, cocul zilei, botezându-l astăzi şi în vecii vecilor, coc, ProaspătIeşitDuş.  Se poartă mult aceste freze comode şi sexi, cum s-ar zice, sunt în trend.

Sper din tot sufletul că voi, Onisiforghibuieni Marcantzilieri Obliogeranţi, nu faceţi parte din categoria obsedaţilor care îşi închipuie că sexi vine de la sex. Nici pomeneală! O persoană sexi este o persoană dulciferă, care trăieşte cu gândurile în nori, nefăcând nimic ca să atragă atenţia celor din jur. Maisusdescrisa trece printre cei porniţi în căutarea iubirii fără să îi vadă, să îi simtă ori să-i audă. Mutismul ei, inexpresivitatea feţei, insipiditatea trupului, târşitul picioarelor, bine trecute de 41 la stângul, respective 42 la dreptul, sunt calităţi care îi conferă irezistibilitatea. Când le întoarce spatele admiratorilor, iar privirea lor se fixează pe cocul Proaspăt IeşitDus, pieptul lor este sfăşiat de un unic suspin: ce prezenţă sexi!

Intreaga poveste de iubire pe care încerc să o relatez din amintire, dacă mi-aţi da voie, Chivernisişti Ambuteiajoromorfi Calealactieni, s-a derulat cu eroina înveşmântată în blugii, cocul şi bluzele, aparţinând  modelelor menţionate. Bănuiesc că totuşi hainele au fost date jos la duş şi în scenele de dragoste, dar nu pot decât să sper că s-a întâmplat lucrul acesta. Ador aceste ţinute  sexoase, păcat că nu pot să fie tatuate pe piele. Ca povestea de dragoste să poată să îşi intre în drepturi, păşeşte în scenă un adam, mai tânăr ca Julia cu vreo zece ani; un ogar, un Jim pe care curg cămaşa, cravata şi pantalonii, dar cărora le este oprită curgerea de o pereche de bretele, ce nu erau folosite mereu. Ca să îi complice viaţa, care oricum o deruta pe eroina artistă, scenaristul îl introduce, peste câteva scene-poveste pe Gary, un doctor mult iubitoriu de sex cu necunoscute agăţate pe Net. Pentru că nici viaţa pe Net nu este uşoară, Jim fiind cel care l-a aruncat pe Gary în braţele Juliei, după ce îi provocase doctorului, dându-se drept Julia, mai multe orgasme pe chat. Cum nici regatul orgasmelor nu este prea simplu, Gary se îndrăgosteşte de Julia, aşa şleampătă şi năucă. Chiar o ia de nevastă. Acum, simt nevoia unui comentariu de bun simţ venit din partea  voastră, Ogari Risteozauranţi Mangofructifieri!

Din păcate, plictisiţi, aţi adormit; eu am rămas alături de  Julia-soţie ca să regret povestea de iubire netrăită de ea, până la capăt. Dar proaspăta soţie, trezindu-se la realitate,  profită  de o delegaţie a soţului ca să cadă în braţele lui Jim, care la rândul său are probleme iubernicioase, având o metresă, Alicia, ce îl iubeşte pe Jim din tot sufletul, mai ales că se afla şi ea, din motive de tinereţe,  într-o continuă derivă sentimental-dragoslovabil.  Până acum scorul este egal. Vă veţi trezi vorbind, Iubicologi Poticarăşieni Reţeptari. Mândră de mine că totuşi mă urmăriţi şi în somn, purced să desţelenesc jungla iubirii.  Da, aveţi dreptate. Pe Jim îl iubesc două femei, iar pe Julia doi bărbaţi.

Şi cum doar iubirea contează, atât în viaţă cât şi în filme, cum se descurcă neiubiţii, chiar că nu ne interesează. Să sune la UnuUnuDoiul Guvernului Universal al Dragostei!

Atenţie! Soseşte Gary din delegaţie. Simte mirosul iubirii în aerul casei sale. Bucuros şi plin de dorinţe, aruncându-şi cât colo bagajele, o strigă pe Julia. Femeia coboară scările, mai bine spus se prelinge pe scări, abia târşindu-şi paşi.  Sub greutatea păcatelor sale, treptele de lemn suspină. Ajunsă în sfârşit la baza scărilor se simte în acelaşi timp vinovată şi descătuşată.

Gary înţelege totul şi abia după aceea i se declanşează clicul care îl aduce la realitate: iubirea există în casa lor, dar nu lui îi este destinată. Julia cedează nervos şi îşi recunoaşte vina celor două orgasme produse de Jim. Ţinuta şleampătă îi conferă un aer neajutorat, o pasăre rănită  de propriul păcat.

Desigur dacă era Marilyn Monroe în rolul eroinei vinovate atunci toţi am fi fost indignaţi de lipsa ei de morală de purtarea  promiscuă, veţi opinia Romanţioşi Adultiformi Divanirestartaţi. În schimb te apucă o sfântă milă când ai în faţă o biată vinovată la care totul curge: faţa, nasul, ochii, bluza, sânii, blugii, părul prins sexico-neglijent în de acuma binecunoscutul coc ”ProaspătIeşitDuş”. Toate la un loc îi dau Julei, depăşită de faptele sale, starea energetică de curgere dinspre Gary spre Jim.

Jim o primeşte cu braţele deschise, nu înainte de a se scăpa de Alicia care nu înţelege din monologul lui Jim decât că el o iubeşte dar, Acel Ghiont Universal şi Unic îl alungă totuşi din braţele ei în braţele, oarecum materne, ale introvertitei Julia Din nou scor egal. Mă veţi arbitra ca şi cum aş înţelege jocul, Fluierologi Nonsensiroz Stalilopozi. Alicia şi Gary rămân singuri. Alicia neavând pe nimeni se face dansatoare la un club. Doctorul Gary are casă, serviciu, maşină, cont în bancă, dar nu are iubire. Părăsiţi şi debusolaţi ajung faţă în faţă dar… din motive de sonerie am pierdut scena, nu pot să confirm finalizarea atracţiei lor.

Până acum acţiunea a fost simplă. Abia de acuma vor curge convulsiile sufleteşti. Gary nu se poate împăca la gândul că Julia nu mai este a lui, sperând la o reîmpăcare. Se întâlnesc, ea în aceeaşi stare de curgere şi de neglijenţă, el impecabil, îmbrăcat la costum. Gary condiţionează semnarea actului de divorţ de o partidă de sex. Dorind din suflet să scape de Gary, şi iubindu-l pe Jim, ea acceptă, fireşte, dezgustată, Sună din nou soneria casei mele, întrerup vizionarea.

Mi-a mai rămas în minte o scenă grea în care Jim tot mai ogar, cu mâna pe clanţa uşii cabinetului lui Gary este convins de către acesta să se întoarcă la Alicia cea tânără şi să o uite pe Julia.  Ceea ce Jim şi face. Acţiunea se mută într-un hotel în patul în care Alicia şi Jim şi-au consumat împăcarea, punând la cale o călătorie. Satisfăcut, în loc să adoarmă, după cum ne învaţă revistele pentru femei că trebuie să se întămple după o scenă de amor, îl pune necuratul să o întrebe pe Alicia dacă a făcut sex cu Gary, sperând ca totuşi ceea ce îi spusese doctorul să fie doar o uneltire.

Alicia, care îi iertase aventura cu Julia, îl atenţionează că răspunsul îl va dezamăgi. Jim însistă, aflând într-un final ceea ce îşi dorea. Din păcate, el şi-a forţat norocul. Alicia pleacă, spunând că din acel moment nu îl mai iubeşte.

Iarăşi scor egal! Nu vă veţi putea abţine nici pentru tot aurul din lume, dragi de acum, Pipotentaţi Arcadieni Caribostoşi! O pereche se împacă, cealaltă se desparte sub ochii disperaţi ai îndrăgostiţilor lumii. Reiese — din grohotişul în care ne zbatem să ieşim la lumină, noi muritorii — că eroinele debusolate, cu hainele curgând pe ele, au cele mai mari şanse să fie mereu iubite. Aviz tunatelor!

——————————

Florica BUD

Baia Mare

octombrie 2016

Viena
Categorii
Sens Giratoriu
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole