MpRP anunță lista proiectelor aprobate

Ca urmare a sesiunii de evaluare din 23 februarie 2018, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni anunță lista proiectelor aprobate cu mențiunea că, celelalte proiecte depuse care au îndeplinit condițiile...
Viena

Ca urmare a sesiunii de evaluare din 23 februarie 2018, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni anunță lista proiectelor aprobate cu mențiunea că, celelalte proiecte depuse care au îndeplinit condițiile pentru a fi evaluate, sunt date spre lucru Comisiei, iar rezultatele vor fi publicate în perioada următoare.

Totodată, punem la dispoziție lista proiectelor respinse, ce nu îndeplinesc parte a criteriilor de eligibilitate în vederea primirii finanțării din partea MpRP.

Pentru mai multe detalii rugăm accesarea site-ului oficial al Ministerului către link-urile ce vizează acest subiect:

http://www.mprp.gov.ro/web/mprp-anunta-rezultatele-sesiunii-de-evaluare-din-data-de-23-februarie-2018/

http://www.mprp.gov.ro/web/mprp-anunta-rezultatele-sesiunii-de-evaluare-din-23-februarie-2018/

Notă:

Potrivit dispozițiilor art. 4 alin. (2) din Legea nr. 321/2006 coroborat cu art. 4 lit. d din Legea nr. 350/2005 solicitantul finanțării care se consideră nedreptățit de rezultatele procesului de evaluare, selectare și aprobare a cererii de finanțare depusă de acesta, poate formula o contestație (vezi Anexa nr. 7 din Documentarul aferent acordării de finanțări nerambursabile 2018) care va fi trimisă spre soluționare Ministerului.

Contestațiile se trimit prin e-mail la adresa: cabinet.ministru@mprp.gov.ro

 

Cu mulțumiri pentru colaborare,

Echipa de comunicare MpRP  

Viena
Categorii
Diaspora
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole