NARCISA LECUȘANU ESTE NOUL SECRETAR DE STAT AL MINISTERULUI TINERETULUI ȘI SPORTULUI

<p><img style="float: left;" src="images/stories/TEST/ADRIANA/_narcisa_lecusan.jpg" alt="_narcisa_lecusan" width="250" height="166" /></p> <p>Astăzi, 26 februarie 2016, Narcisa Lecușau a fost numită în funcția de secretar de stat al Minsterului Tineretului și Sportului.</p> <p>Evenimentul avut loc...
Viena

Nu îmi place să vin pur și simplu la muncă și să stau mult. Îmi place să fac fiu eficientă, îmi place să lucrez în echipă, deoarece am învățat că lucrurile frumoase se construiesc numai în echipă. Cred în această echipă și vreau ca, împreună, să realizăm obiectivele propuse în scurtul mandat pe care îl avem.

Aș vrea ca, atunci când voi pleca, să las în urma mea o situație un pic mai bună decât cea actuală.

Carmen, îți mulțumesc pentru toată activitatea și efortul depus. Știu că nu ți-a fost ușor, deoarece m-am convins, în cele trei luni de când lucrez aici, că nu este ușor pentru nimeni. Dar este o experiență de viață care, sunt convinsă, îți va fi utilă în noua carieră pe care ți-ai propus să o urmezi.” a declarat Elisabeta Lipă, Ministrul Tineretului și Sportului.

 

Narcisa Lecuşanu a absolvit, cu diplomă de master, Institutul de Educație Fizică și Sport din Bacău iar, până în prezent, a ocupat postul de vicepreşedinte în cadrul Federaţiei Române de Handbal.

Ca sportiv de performanță, a evoluat, de-a lungul timpului, în echipele de handbal: C.S. Știința Bacău, Kometal Skopje, „BVB 09” Dormund, „TV” Lutzelinden, Ikast Bording EH, și „DH” Aalborg. Cea mai înaltă distincție sportivă obținută a fost titlul de vicecampioană mondială în anul 2005. De asemenea, din palmaresul Narcisei Lecușanu se numără cucerirea, în două rânduri, a Cupei Cupelor (2002 și 2007) precum și numeroase titluri de campion național în România, Germania și Macedonia.

 

BIROUL DE PRESĂ AL MINISTERULUI TINERETULUI ȘI SPORTULUI

Viena
Categorii
Noutăți

Alte Articole