O delegație MRP efectuează astăzi, 13 iunie, o deplasare la Bornheim pentru a evalua situația lucrătorilor români din teritoriu

  O delegație a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni (MRP) condusă de subsecretarul de stat Victor Ionescu se va deplasa de urgență la Bornheim, în Germania, pentru a evalua...
Viena

 

O delegație a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni (MRP) condusă de subsecretarul de stat Victor Ionescu se va deplasa de urgență la Bornheim, în Germania, pentru a evalua situația lucrătorilor români din teritoriu.

„Este de datoria noastră să fim aproape de românii noștri, indiferent unde se află, și, mai ales, în momentele lor de cumpănă. O delegație a ministerului nostru se va deplasa de urgență în Bornheim, alături de reprezentanții Consulatului General al României la Bonn, pentru a analiza situația și a oferi sprijinul necesar, în limita competențelor”, a subliniat ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia-Elena Intotero.

Delegația MRP și reprezentanții Consulatului General al României la Bonn vor merge în teritoriu pentru a discuta cu autoritățile locale privind circumstanțele decesului celor doi muncitori români și pentru a vedea condițiile în care românii lucrează.

 

Sursa: http://www.mprp.gov.ro

Viena
Categorii
Diaspora
Niciun comentariu

Răspunde

*

*

Alte Articole